Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ismeri valaki? Daniel Wallace...

Ismeri valaki? Daniel Wallace - Big Fish

Figyelt kérdés
Daniel Wallace- Big Fish c. könyvét szeretném mindenáron megszerezni valahonnan, de sehol nem találom. Akár rendes könyv vagy elektronikus változatban. Kerestem egész este, interneten, de még angol változatban sem találtam, pedig nagyon nagyon el szeretném olvasni. Bárki tud segítséget nyújtani, nagyon köszönöm.

#könyv #e-book #Daniel Wallace
2012. nov. 3. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nos: Én is kerestem egyszer egy könyvet, ami egyetlen negy könyvesboltban sem volt meg, ezért antikváriumhoz folyamodtam... nem tudom merre laksz, de Pécsen van egy nagyon jó antikvárium, ahol lenne esélyed. Ha gondolod megkérdezhetem neked...
2012. nov. 3. 17:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Hű.Köszönöm a válaszod, sajna tőlem Pécs messzebb van mint a világ vége. gyöngyösi vagyok, de ha esetleg arra jársz és eszedbe jut a dolog, nagyon megköszönném a rákérdeznél.:)
2012. nov. 3. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
ezt még igazán szívesen elintézem neked... Ha megvan akkor meg elküldhetem postán...
2012. nov. 4. 13:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm a segítőkészséged. Ritka manapság az ilyen ember. Ha esetleg ráakadnál, küldj egy üzenetet, és egyeztethetünk!
2012. nov. 10. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!