Milyen tipikus angol nyelvű irodalmi könyvet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Az angol tanáromnak szeretnék venni egy angol nyelvű könyvet a szülinapjára. Nagyon jóban vagyok vele ezért gondoltam meglepem egy könyvvel. Csak sajnos nem tudtam kideríteni hogy mit szeretne. Milyen nagyon jó angol nyelvű könyveket ismertek ami tetszene egy 40 év körüli nőnek ? Segítsetek!!! :)2012. nov. 1. 22:21
1/3 Szuszu *.* válasza:
Szerintem jó választás lenne a Büszkeség és Balítélet angol változata, a Pride and Prejudice. Én olvastam a könyvet magyarul és nagyon tetszett. És ezt bármilyen korosztálynak szívesen ajánlom, mert lehet hogy a nyelvezeti régimódi, de egy nagyon szép szerelmi történet.
2/3 anonim válasza:
Hát ha az egyetemen angol szakon végzett akkor valószínűleg megvoltak neki a klasszikus angol művek.
Én Yann Martel - Life of Pi című könyvet ajánlom: [link]
Decemberben a moziban is játsszák majd a könyv alapján készült filmet:
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!! :) ha tudtok még írjatok :)
2012. nov. 3. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!