Nektek van kedvenc könyvetek? Ha igen milyen témában és mi címe, ki írta?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 18:14
1/7 anonim válasza:
Szilvási Lajos- Egymás szemében. Szerintem egy 5*-os könyv. Tartalmát neten megtalálod.
2/7 A kérdező kommentje:
Ismerem... Én is imádom... :)
2012. okt. 30. 18:22
3/7 anonim válasza:
Stieg Larsson: Millenium trilógia - krimi, a központi témája a korrupció és a nők elleni erőszak, mindhárom könyvét imádom, szerintem nagyon érdemes elolvasni. :)
4/7 anonim válasza:
Nagyon sokat olvasok, modern irodalmat és klasszikust egyaránt, de a Harry Potter nálam örök kedvenc, nem tudok "kinőni" belőle.
5/7 anonim válasza:
Ha romatikus regényről van szó, érdemes elolvasni cynthia parker lázadó lelkek című könyvét, valamint az inkognitó és reménytelen párost. (első és második rész)
Valamint imádom Jane Austen regényeit, Meggyőző érvek örök kedvenc.
De sok műfajban megtalálom a számomra megfelelőt, ha elnyerik a tetszésemet. Ha fordulatosak és ötletesek, akkor jöhetnek a misztikusak, fantasyk, jöhetnek a vámpírok, bukott angyalok:D
6/7 anonim válasza:
Kerstin Gier- Időtlen szerelem trilógia (Rubinvörös, Zafírkék, és Smaragdzöld is nemsokára). Ifjúsági kategóriába sorolják, de amúgy kicsit romantikus, kicsit természetfeletti.:D
7/7 anonim válasza:
Imádom a VIII Henrik uralkodása alatt zajló történeteket. Ezek közül legnagyobb és örök kedvencem Philippa Gregorytól A másik Boleyn lány című könyv. Boleyn Anna felemelkedéséről és bukásáról szól.
Krimik közül abszolút kedvenc a 10 kicsi néger Agatha Christie-től.
Valamint imádom Dan Brown összes könyvét, élen az Angyalok és démonokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!