Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvírással kapcsolatban...

Könyvírással kapcsolatban eltudtok látni jó tanácsokkal?

Figyelt kérdés
Épp most kezdek egy könyvet írni. Szívesen meghallgatnám mások tanácsát,tapasztalatát. :)

2012. okt. 28. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Úgy írd,hogy elsősorban neked tetsszen,s utána foglalkozz azzal,hogy az olvasóknak tetszik-e. Ha azért írod úgy mert más úgy mondta,akkor úgy sem lesz olyan jó. Erre gondoltam.

Amúgy legyen benne valami sajátos,amit megkülönbözteti a többitől. A szereplők karakteresek legyenek,szerethetők,de persze legyen benne negatív karakter is. A nyelvezete érthető legyen,de azért legyenek benne olyan részek is,amin el kell gondolkozni,hogy teljesen megértsük!

Én például a horror,dark-fantasy,thriller,fantasy könyveket szeretem. De persze tartalmas legyen,ne csak úgy,hogy az ember olvassa,és máris a végére ért,miközben semmi sem történt. :)

2012. okt. 29. 13:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon köszönöm a válaszod. A karaktereket valóban szeretném egyedivé tenni. Szinte ez volt az első gondolatom, hogy melyiket mivel tudnám egyedivé tenni. Persze fontos, hogy nekem tetsszen, de azért együtt kell érezni az olvasóval is...és amúgy igen, szeretném minél izgalmasabbra írni, minél több szálon futó történetet szeretnék kitalálni. Amúgy ez nem fantasy lesz, meg ilyesmi, hanem egy a 19. században játszódó kaland regény szerűség. :)
2012. okt. 29. 19:22
 3/5 B25 ***** válasza:
2012. okt. 29. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Sok sikert hozzá! :)

2012. okt. 30. 10:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. okt. 30. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!