"Stephenie Meyer: A burok" című könyvét érdemes megvennem, ha jobban a scifi világa érdekel mint sem a romantika?
Interneten olvastam, hogy remek könyv és mivel scifi gondoltam miért is ne. Aztán láttam, hogy akik értékelték, azok jóformán az alkonyat fannok...
Így kicsit félek a scifi hiányától a könyvben, nyugtassatok meg hogy élvezni fogom. A romantikát se vettem meg csak azért legyen scifi is
(igazándiból most léptem be a könyvek világába így a 2. könyvem lesz az első: Arthur C. Clarke - A gyermekkor vége (mely nagyon tettszett és tetszik mert most járok a végén :P)
Itt beleolvashatsz:
A linket a WOT és az AVG sárgának, a Kasparsky és a McAfee zöldnek minősítette.
Háát nem igazán nevezném sci-finek. Sőt sokkal inkább a romantika van előtérben. Igazából amolyan Alkonyat átírás sci-fi néven. :D Nekem legalábbis ez jutott róla az eszembe, amikor olvastam. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Inkább csak a történetnek a körülményeiben szerepel sci-fi, de az is eléggé gyenge, icipicit elcsépelt, maga a történet pedig a lány érzéseiről szól. Szerintem inkább vedd ki a könyvtárból, és ha nem tetszik max. nem fejezed be és visszaviszed. Ha pedig "rendes" sci-fit akarsz olvasni, akkor esetleg próbálkozz meg Asimovnak a könyveivel (picit nehéz őket olvasni, de nagyon jók) vagy ami nekem nagyon nagyon tetszett az a Metró 2033 és Metró 2034 Glukhovskytól (de ezt persze akkor, ha szereted a posztapokaliptikus dolgokat)
Mindenesetre a Burok is egy próbát megér. :)
Bele olvasgatok és meglátom
Köszi a könyv ajánlásokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!