Anne Frank története igaz?
Szia!
Én is úgy tudom, hogy legnagyobb része igaz, a ház, amiben a család lakott, ma múzeumként üzemel.
Mivel nem ő, hanem - ha jól emlékszem - egy rokona tette könyvvé a naplót, biztosra veszem, hogy néhány dolgot megváltoztatott benne. Ez természetes.
Remélem, segítettem.
Igen, köszi.
Én úgy tudom, hogy az apja találta meg a háború után a naplót, mert ő élte túl a tábort, ha jól tudom.
Vannak a kérdéssel kapcsolatban nézeteltérések. Biztos hogy Anne Frank létező személy volt és zsidó származása,a bùjdosása is biztos. Egy francia professzor kutatásokat rendezett a kérdèssel kapcsolatban, és sok dolgot leírt, ami ellentmondásba ütközött a naplóval.
Egyes feltételezések szerint az apa,Otto Frank (aki tùlélte a holokausztot, egyedül a családból) kihagyott egyes szexualításra utaló részleteket a történetből. Felfedezték hogy voltak oldalai, amelyeket golyóstollal írtak, márpedig a golyóstoll 1951-és találmány
Köszi.
Akkor összegezve, Anne Frank tényleg élt, és zsidó volt.
De részleteket adtak és vettek el a történetéből.
Köszönöm mindenkinek, aki normális választ adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!