Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Anne Frank története igaz?

Anne Frank története igaz?

Figyelt kérdés
Mert hallottam azt is, hogy igaz és azt is, hogy valamilyen professzor túl sok ellentmondást talált, es kijelentette, hogy nem lehet igaz.

2012. okt. 26. 19:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2%
Nem igaz mert volt egy beszélő cinege aki elmondta nekem hogy miközben pókerezet egy malaccal,kutyával, macskával és egy hallal hallották hogy ő ezt a történetet fogja kitalálni és így nagy híre lesz !!! ÉS látod bevált !!!
2012. okt. 26. 19:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek....
2012. okt. 26. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom nagy része igaz.. Viszont vannak egyes dolgok amik eltűntek a naplójából vagy át lettek írva? Erre pontosan nem emlékszem, mert régen láttam egy dokumentumfilmet erről és ezzel kapcsolatban néhány dologról szó esett benne.
2012. okt. 26. 20:33
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. okt. 27. 09:49
 5/11 klopusz ***** válasza:
100%

Szia!

Én is úgy tudom, hogy legnagyobb része igaz, a ház, amiben a család lakott, ma múzeumként üzemel.

Mivel nem ő, hanem - ha jól emlékszem - egy rokona tette könyvvé a naplót, biztosra veszem, hogy néhány dolgot megváltoztatott benne. Ez természetes.

Remélem, segítettem.

2012. okt. 28. 13:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen, köszi.

Én úgy tudom, hogy az apja találta meg a háború után a naplót, mert ő élte túl a tábort, ha jól tudom.

2012. okt. 28. 20:04
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Vannak a kérdéssel kapcsolatban nézeteltérések. Biztos hogy Anne Frank létező személy volt és zsidó származása,a bùjdosása is biztos. Egy francia professzor kutatásokat rendezett a kérdèssel kapcsolatban, és sok dolgot leírt, ami ellentmondásba ütközött a naplóval.

Egyes feltételezések szerint az apa,Otto Frank (aki tùlélte a holokausztot, egyedül a családból) kihagyott egyes szexualításra utaló részleteket a történetből. Felfedezték hogy voltak oldalai, amelyeket golyóstollal írtak, márpedig a golyóstoll 1951-és találmány

2012. okt. 29. 00:09
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi.

Akkor összegezve, Anne Frank tényleg élt, és zsidó volt.

De részleteket adtak és vettek el a történetéből.

Köszönöm mindenkinek, aki normális választ adott.

2012. okt. 29. 15:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igaz, megtörtént. Habár amikor apja kiadta a naplóját, elvett belőle részeket, amik olyan személyekre utalnak, akik akkoriban még éltek és voltak olyan kihagyott részek is, amiben a szüleit szidta. Később már a teljes napló megjelent.
2013. aug. 14. 13:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. aug. 21. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!