Spoiler!!! A Breaking Dawn-ban történik az alábbi?
Figyelt kérdés
Bella és Edward a 3. vagy a 4. részben esküdnek? Eclipse vagy Breaking Dawn???2009. aug. 8. 21:33
11/15 anonim válasza:
De, ha az volt az eredeti kérdés, hogy Bella és Edward mikor házasodik össze. Akkor ebből is tudhattad, ha olvastad az első két könyvet, hogy nem abban van és hogy ez akkor valamelyik utána következőben lesz. Szal ha ennyire nem akartad megtudni, hogy melyikben lesz, akkor nem értem, hogy miért nézted meg a válaszokat :S
12/15 anonim válasza:
Jo bocs, nem tudtam, hogy nem ez volt az eredeti kérdés. Én már csak a spoileresnél láttam, hogy már így van kiírva a kérdés. Így már nekünk van értelme! De mivel máshogy volt kiírva úgy teljesen igazad van!
13/15 anonim válasza:
utolsó előttinek: nem azzal volt a bajom, h megtudtam, mikor házasodnak össze, hanem az, h azt tudtam meg h összeházasodnak (már akkor, mikor elolvastam a kérdést)
és köszönöm az utolsó válaszolónak, hogy mellém állt =)
15/15 anonim válasza:
Utsó vagyok, am a Breaking Dawn-be lesz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!