Mit olvassak? Ami a könyvtárban megtalálható, de mégis érdekelhet. Bőv. Lent!
Szeretek olvasni,viszont megvenni minden könyvet nem tudok-és nem is akarok-ezért főleg könyvtárba járok.Olyan könyveket írjatok lécci,ami könyvtárban megtalálható,és mégis leköthet.
Ezeket szeretem: Minden vörös pöttyöst-sajnos ezeket hamar elviszik a könyvtárból,ezért sokat kell rájuk várnom,így mindig lecsapok,ha bentvan és még nem olvastam.Ilyet is mondhattok de nembiztos,hogy bent lesz :/
Fantasy-mindenfélét (ebbe beletartozik pl.halhatatlan emberek is) :D a lényeg,hogy elrugaszkodjon egy kicsit(vagy nagyon) a valóságtól
Vámpíros-bármikor
Romantikus-ne legyen túl érzelmes,hanem legyen egy alap történet és azon bellül.(bár nléha az alap romantikusok is bejönnek)
De bármilyen könyvet írjatok!
A tipikus "tini" könyveket(SZJG,HP,Twilight)olvastam.
KÖSZÖNÖM!
14/L
Szia! Én Joe Hill: Szarvak című könyvét olvastam legutóbb, és könyvtárból vettem ki. Hosszú, de megéri elolvasni, mert nagyon érdekes (legalábbis számomra az volt)
15/L
nekem Christopher Moore könyvei bejönnek, szórakoztató vicces és egyben megható sztorik, amik kapcsolódnak is egymáshoz :)
vámpíros trilógia: Vérszívó démonok-Totál szívás-Csak egy harapás
meg amit még olvastam tőle:
Biff evangéliuma -Jézus gyerekkori barátja szemszögéből meséli el Jézus történetét :D
A leghülyébb angyal -karácsonyi angyalos sztori
Mocskos meló -a főszereplőnek át kell vennie a halál munkáját
Obrucsev:Utazás Plutóniába ez kicsit olyan mint az Elveszett világ
A Végtelen történet is nagyon jó
Karl May-tól minden
Welskoff Henric: A Medveölő fia
Verne, szintén bármi
Gyűrűk ura
De lehet filmeket is olvasni könyvben. Pl.: Hegylakó, Terminátor, A Pusztító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!