Könyvkiadás csak magánkiadással érdemes? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Vagyis: ha ki szeretnék adni egy könyvet, akkor tényleg csak a magánkiadással érdemes próbálkozni, ha pénzt is szeretnék vele keresni? (Félreértés ne essék: nem azért szeretnék írni, hogy "Húúú, biztos jól meggazdagszom belőle!", mert tudom, hogy ez úgysem lehetséges. Csak kíváncsi vagyok.)2012. okt. 15. 15:24
1/2 anonim válasza:
Nagynéném kiadott egy sminkeskönyvet, nagyon sokba került neki, de haszna is lett belőle bőven.
Egy kiadó elég kis százalékot fizet, de sokkal több vevőre lehet számítani.
Szerintem kérdezz meg egy jobb kiadót.
2/2 anonim válasza:
Ha magánkiadónál próbálkozol akkor lehet belőle hasznod is. Persze csak úgy tudsz neki kezdeni ha számodra is kedvezőek a feltételek amiket a kiadó kínál. Természetesen csak úgy van belőle hasznod ha te is támogatod a saját könyved kiadását. Ez annyit takar hogy kifizeted a nyomdát a borítótervet stb. Lehet hogy első körben nem térül meg az ára de hosszabb távon nagyon is érdemes magán úton kiadatni. Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!