Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen írók/könyvek vannak?

Milyen írók/könyvek vannak?

Figyelt kérdés
Hasonló írókat keresek, mint Alyson Noel, Leiner Laura, Ally Carter, Alex Finn,Siomne Elkeles. És a felsorolt írók közül a könyveihez hasonló könyvek vannak? Előre köszi a válaszokat

#könyv #író #Leiner Laura #Simone Elkeles #alysonnoel #alexfinn #allycarter
2012. okt. 14. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor gondolom ifjúsági regényeket keresel, méghozzá a "csajosabb" kategóriából. Tudnám ajánlani Meg Cabotot, Neveletlen Hercegnő naplója, Mediátor-sorozat, Locsi-fecsi királynő-sorozat és egyéb könyvei mind-mind nagyon érdekesek (és valljuk be, elég sok könyvet írt, így fogadni mernék, hogyha tetszik a stílusa, akkor vele elleszel egy darabig). Egyébként szerintem nézz szét az ifjúsági könyvek között, de a vörös pöttyös könyvekkel kezd, mert ott fogadni mernék, hogy találsz még neked valót.
2012. okt. 14. 21:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen csajos könyveket keresek. :) Meg Cabot könyvei is nagyon jók... A neveletlen hercegnőt nem szeretem tőle. Untam. Inkább ilyen, misztikus, tinis, iskolában történt sztorik érdekelnek. Mint Leiner Laura Szent Johanna Gimi vagy Simone Elkeles Tökéletes Kémia.
2012. okt. 15. 18:19
 3/5 Ábelovszki Réka válasza:
Leiner Laura: a Szent Johanna gimi 8 kötetes és most csak 7 van én mindegyiket olvastam már iszonyat jóóó! :D
2012. okt. 23. 18:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszike, de már kiolvastam.. most várom a 7.részét :)
2012. okt. 26. 18:11
 5/5 anonim válasza:

Meg Cabot: Avalon gimi, Hívószám: 1-800 - sorozat

Claudia Grey: Evernight-sorozat

2013. szept. 3. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!