Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen romantikus könyveket...

Milyen romantikus könyveket ajánlotok?

Figyelt kérdés
Olvastam már Nicholas Sparkstól a Menedéket, meg C. Aherntől a Ps. I love you-t. Sokan mondják, hogy a Katie Fforde könyvek is nagyon jók. Valami kedvenc, amit biztos, hogy szerethet egy 15 éves lány?
2012. okt. 13. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkor jól mondják, tényleg vagyon jók!:D Olvastam tőle párat: "Száz boldog esküvőm", "Hív Amszterdam", "Tökéletes ajánlat", és most olvasom a "Ház kilátással"-t. Nekem eddig a Tökéletes ajánlat tetszett a legjobban, ajánlom, hogy olvasd el mindegyiknek a fülszövegét a neten, és azután válassz.:)

Az én kedvencem amúgy Kerstin Gier "Rubinvörös"-e, abban is van romantika, de lehet, hogy Neked nem tetszene, mert van benne egy "időutazás" is.:)

Szólj, ha valami felkeltette az érdeklődésedet!:D

2012. okt. 13. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Simone Elkeles: Tökéletes kémia

Jennifer Cruise: Fogadj rám

Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Susan Mallery: Citrom és osztriga

2012. okt. 13. 17:23
 3/6 A kérdező kommentje:
A szerelmes levelek nem tudod milyen? Az is Katie Fforde. Amúgy a tökéletes ajánlat a legjobb tőle?
2012. okt. 14. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
A szerelmes levelek-et olvastam. A barátnőmtől kaptam kölcsön. Neki is tetszett, de ő hosszú ideig nem tudta olvasni, míg én csak akkor tettem le, amikor feltétlenül kellett (pl. az egyik macska rám támadott, stb.), majd amikor végeztem. Tehát szerintem nagyon jó, olvasd el.
2012. okt. 15. 08:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Kiolvastam a "Ház kilátással"-t, és igen, még mindig úgy gondolom, hogy a "Tökéletes ajánlat" a legjobb.:) De csak szerintem, nem biztos, hogy Te is így fogod gondolni!:) A "Szerelmes levelek"-et pedig most fogom kölcsönkérni, ha kiolvastam egy más jellegű könyvet.:)
2012. okt. 15. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Romantikus dráma az Elfujta a szél, picit hosszú,de megéri.
2012. nov. 24. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!