Milyen romantikus könyveket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Olvastam már Nicholas Sparkstól a Menedéket, meg C. Aherntől a Ps. I love you-t. Sokan mondják, hogy a Katie Fforde könyvek is nagyon jók. Valami kedvenc, amit biztos, hogy szerethet egy 15 éves lány?2012. okt. 13. 14:37
1/6 anonim válasza:
Akkor jól mondják, tényleg vagyon jók!:D Olvastam tőle párat: "Száz boldog esküvőm", "Hív Amszterdam", "Tökéletes ajánlat", és most olvasom a "Ház kilátással"-t. Nekem eddig a Tökéletes ajánlat tetszett a legjobban, ajánlom, hogy olvasd el mindegyiknek a fülszövegét a neten, és azután válassz.:)
Az én kedvencem amúgy Kerstin Gier "Rubinvörös"-e, abban is van romantika, de lehet, hogy Neked nem tetszene, mert van benne egy "időutazás" is.:)
Szólj, ha valami felkeltette az érdeklődésedet!:D
2/6 anonim válasza:
Simone Elkeles: Tökéletes kémia
Jennifer Cruise: Fogadj rám
Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?
Susan Mallery: Citrom és osztriga
3/6 A kérdező kommentje:
A szerelmes levelek nem tudod milyen? Az is Katie Fforde. Amúgy a tökéletes ajánlat a legjobb tőle?
2012. okt. 14. 14:02
4/6 anonim válasza:
A szerelmes levelek-et olvastam. A barátnőmtől kaptam kölcsön. Neki is tetszett, de ő hosszú ideig nem tudta olvasni, míg én csak akkor tettem le, amikor feltétlenül kellett (pl. az egyik macska rám támadott, stb.), majd amikor végeztem. Tehát szerintem nagyon jó, olvasd el.
5/6 anonim válasza:
Kiolvastam a "Ház kilátással"-t, és igen, még mindig úgy gondolom, hogy a "Tökéletes ajánlat" a legjobb.:) De csak szerintem, nem biztos, hogy Te is így fogod gondolni!:) A "Szerelmes levelek"-et pedig most fogom kölcsönkérni, ha kiolvastam egy más jellegű könyvet.:)
6/6 anonim válasza:
Romantikus dráma az Elfujta a szél, picit hosszú,de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!