Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket vegyek? Van...

Milyen könyveket vegyek? Van 20000 Ft értékű könyvutalványom.

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. bármilyen regény érdekelne. a twilightot és a new moont ne mondjátok az már megvan.

elöre is köszi:)

2009. aug. 6. 13:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 14 éves lány vok, és én nagyon szeretem Louis Sachar könyveit, meg Darren Shan vámpír,-és démonkönyveit. Ha a Harry Potter-t nem olvastad akkor azt is szívesen ajánlom. U.i.: Nem tudom, hogy milyen stílusú könyveket szeretsz, ezek csak tippek.
2009. aug. 6. 13:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Angol könyv :)
2009. aug. 6. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
60%

Ha szereted az ilyesmiket, akkor én a Laura és a... sorozatot ajánlom Peter Freund-tól:)

Laura és az Aventerra titka

Laura és a Hét Hold Pecsétje

Laura és az Ezüstszfinx rejtvénye

Laura és a sárkánykirályok átka

Laura és a tűzkígyó gyűrűje

Laura és a fény labirintusa

2009. aug. 6. 13:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Ajánlom Cecelia Ahern könyveit, Ui.: Szeretlek nagyon jó
2009. aug. 6. 13:48
 5/12 anonim válasza:

Mázlista.:D

Lisi Harrison: Klikk

Cecily von Ziegesar: Bad girl; Hot girl

Melissa De La Cruz: Beach girl

ezek mind sorozatok, és lehet hogy a címeik nem túl fantáziadúsak, de szerintem jó könyvek, bár nem tudom, hogy milyen az érdeklődési köröd. ezek elég csajos könyvek, ne várj benne semmi drámát.:D

2009. aug. 6. 13:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Meg Cabot könyvei, azok közül is a Mediátor 1-6. Nekem az volt a kedvencem, érdekes, és izgalmas könyv. De a Tinibálvány, Misztikus szerelem, Locsifecsi királynő is nagyon jó tőle. :)
2009. aug. 6. 14:08
 7/12 anonim ***** válasza:

CHARLAINE HARRIS True Blood 1. Inni és élni hagyni

Ez egy szuper könyv!! Vámpíros meg minden.. :)

2009. aug. 6. 20:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Stephen King könyveit.

20.000 Ft-ból jó sokra futja :P kis mázlista :P

2009. aug. 6. 21:41
 9/12 anonim válasza:
Nem tudom, szereted-e az ilyesmit, de én biztos vennék belőle mangát^^ Aztán (ez már önnön vélemény, én 15 vagyok, és nem hiszem, hogy más is így gondolná, de) Müller Pétert, de ez tényleg csak magánvélemény.
2009. aug. 24. 22:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Huh.. Bárcsak nekem lenne..:D Tuti vennék Danielle Steel meg Martha Tayler könyveket.. Meg Stephenie Meyer Burok című könyvét is megvenném..:D

J.Grogan Marley meg én..Láttam a filmet szóval a könyv biztos nagyon jó! és persze a kimardhatatlan..Stephenie Meyer Eclipse 2009 októberbe jön 6000Ft kemény borítósan..

2009. aug. 25. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!