Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az Evernight c. könyvet...

Az Evernight c. könyvet érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
(claudia gry irta) jó könyv? olvasta valaki? hogy tetszett? szivesen megvenném, de mondjuk nem valami olcsó 3000 ft.
2009. aug. 6. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Én meg vettem és 2 nap alatt ki is olvastam, mert annyira lekötött. Nekem nagyon tetszett és már alig várom a folytatását (még az idén meg jelen :D). Szerintem érdemes megvenni, én nem bántam meg. :)
2009. aug. 6. 12:03
 2/6 A kérdező kommentje:
aha köszi. de sokán irták hogy szerintük unalmas.
2009. aug. 6. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 1 nap alatt kiolvastam. Nekem is bejött. Szerintem jobb mint az Evermore.
2009. aug. 6. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Én olvastam, kb 3 óra alatt végeztem vele. Hááát... szerintem eléggé unalmas, nekem nem jött be:/ Bár nekem alapjáratba az ilyen misztikus romantikus sablontémák se tetszenek... Ha sajnálod érte a 3000 ft-ot, akkor töltsd le a netről, vagy írj privit, át tudom küldeni, ha kell;)
2009. aug. 7. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is olvastam. ha szereted a Twilightos könyveket akkor ezt imádni fogod és van 2. része. :D
2009. aug. 10. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát az biztos, hogy jobb mint az Evermore és én nem sajnáltam érte 3000 Ft-ot :D megérte
2009. aug. 12. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!