Hol tudnám megszerezni Badár Sándor - Jappán című könyvét ebooként?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 18:28
1/4 anonim válasza:
nCore-on fent van.Sajnos meghívni nem tudlak,de gondoltam válaszolok.
De én a helyedben nem ilyen hazug embernek a könyvét olvasnám,ha már olvasol,akkor valami értékeset,vagy legalább értelmeset(Badár nem magyar ugyanis,és ő nem olyan ember,aki értékeset tudna alkotni,teremteni).
Csak tanács.
3/4 anonim válasza:
Már elnézést!
Badár Sándor egy értelmes,érettségizett és inteligens férfi. Nem értem most mi a baja Önnek ezzel az emberrel. Ő nagyszerű színész a filmekben és jó író,emellett még nagyszerű humorral is rendelkezik. :)
Csak nem összetörte az egyik kocsiját és most ezen van fennakadva? :D :D
Elnézést de a vicceiből leszűrve,egyetlen negatívuma hogy nem a legjobban vezet. :)
További szép hetet. :)
Üdv: István
4/4 Keoivo válasza:
Én csak most láttam a kérdést. Én is keresném a könyvet. Van valakinek ötlete vagy tippe? Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!