Tetszik nektek a Harry Potter 4. része a tűz serlege?
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 11:59
1/15 anonim válasza:
könyvben elmegy, filmben rossz. Pedig imádom a Harry Potter részeit:) de ez nem tetszik
2/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, igaz még könyvben nem olvastam el és lehet, hogy ezért, de mihelyt megtudom szerezni könyvben is akkor elolvasom. Addig is filmben ez az egyik kedvenc részem.
4/15 anonim válasza:
Könyvben imádom, a filmet nemszeretem... -.-
HP filmekből talááán az 1. a jó... az még valamennyire hasonlít a könyvre.
5/15 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik. filmben is jó, de persze könyvben sokkal jobb.(mint minden)
6/15 anonim válasza:
Sokan azt mondják, hogy ez a Potter sorozat leggyengébb darabja mind filmben, mind könyvben. Én ennek a megjelenésekor kezdtem a sorozatot olvasni, tehát nekem egy ideig ez volt a legújabb és legjobb rész. Szóval jó. De az 5-6-7 jobb.
7/15 anonim válasza:
a könyv jó volt, de a film? elég egyenge lett, jobbat vártam.
kár , hogy így elcse..szték, annyit vártunk rá és kapunk egy langyos valamit.
8/15 anonim válasza:
Tetszik a film mert Robert Pattinson is szerepel benne, viszont a könyvet is szeretem...:) Tehát egyszóval: Tetszik!
10/15 anonim válasza:
ez a legszarabb rész. Utálom. A karaktereket is rosszul választották. Krum meg Fleur például szörnyűű. Meg Daniel úgy színészkedik benne hogy..fúúú. például mikor az elején Hermióne felébreszti és felveszi a szemüvegét, olyan a mozdulata, mint egy GyP-s-nek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!