Az "új" Bravoban olvastam egy könyvsorozatról. Valami vámpíros sztori (nem, nem az alkonyat). Azt tudom h. jobb oldalt volt benne és az oldal külső szélén. Mi lehet a címe a könyveknek?
Nem tudom, hogy mi volt a Bravoban, de J.R. Ward a szerzője a Fekete Tőr Testvériség nevű sorozatnak, aminek az első kötete az Éjsötét szerető. 5 kötet jelent meg eddig belőle, most van előkészületben a hatodik, szerintem piszok jó!
Szintén nem tudom, hogy mi lehetett a bravoban, de tippem az van. Van egy könyv P.C.Cast, Kristin Cast - Megjelölve (szeptember 18.-án jön ki), aztán ugyan ettől az írótól a könyv folytatásának a neve Elárulva azt nem tudom, hogy mikor fog kijönni. Jah és szerintem nem csak ez a két könyv lesz, mert sorozat.
Itt a Megjelölve: [link]
Itt meg az Elárulva: [link]
Nekem nagyon tetszik mind a kettőnek a borítója és a leírása is :D Remélem, hogy tudtam segíteni.
Ööö előző vagyok. Ugyan úgy lehet Claudia Gray-től a Stargazer (Álmodozó) az Evernight folytatása is.
Itt a stargazer borítója (magyarul asszem nem ilyen lesz): [link]
Itt meg van az Evernight /magyarul megjelent borítója/:
Itt szintén az Evernight csak ez az angolul megjelent könyv borítója ×D: [link]
Köszönöm mindenkinek de szerintem egyik sem az...
Ennek a könyvnek az első 2 része már kijött és most fog kijönni még 2...
és ilyen képregényes borítója van...
Szerintem a Vérvonal lesz az...most volt összecsomagolva IM Bravo és Bravo girl és hozzá volt csomagolva egy vámpírregény is...Ez a borítója:
A vérvonal volt a Bravoba...rohand gyenge kis alkonyat fanfic...igazából kissé szánalmas is....
Ha vámpírsztori kell ami jó is izgalmas is romantikus is kissé erotikus...Akk a Cat és Bones vámpírvadász sorozatot ajánlom
Félúton a sírhoz az indítókötet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!