Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan tudnám kinyomtatni a...

Hogyan tudnám kinyomtatni a könyvemet? (több lent)

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy nem sokára végzek egy könyvemmel és nem csak elektronikus formában szeretném megtartani, hanem rendes könyvnek szeretném megcsinálni. Viszont ha 200 valahány oldalt ki akarnék nyomtatni az sok is lenne, meg nem tudom....aztán még a lapokat valahogy össze kellene ragasztani, vagy tűzni, vagy nem tudom. Szóval nem tudja véletlenül valaki, hogy ez hogyan működik?

2012. okt. 5. 23:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak egy vagy néhány példányban akarod, akkor szerintem még mindig a legolcsóbb, ha kinyomtatod (esetleg a többi példányt fénymásolod). Ha találsz valami helyet, ahol viszonylag olcsón nyomtatnak, akkor ott. De általában magadnak kinyomtatni a legolcsóbb. Beköttetni már nem nagy szám, elviszed egy könyvkötészetbe és normál, ragasztós könyvet tudnak belőle csinálni. Bár legtöbbször elég gagyi minőségben, pl. végigfut egy kisebb gyűrődés az összes lapon, stb.

Amire figyelni kell, hogy legyen hely a kötésnek a lapokon, illetve a kétoldalas nyomtatás is macerás lehet, ha valahol közben beakad a papír vagy rosszul forgatgatod a lapokat, akkor nagy anyázások szoktak lenni.

2012. okt. 6. 00:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen a válaszod. Igazából én ebben a dologban nem vagyok otthon, főleg nem a két oldalas nyomtatásban, de majd kérek segítséget valakitől :D
2012. okt. 6. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!