A TWILIGHT 4. részének a második felében tényleg végig Jacob meséli el a történetet? Ettől még ugyanolyan jó, mint az előző 3?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 00:53
1/4 anonim válasza:
nem az egészet ő meséli. először bella mesél,utána egy kicsit jacob,és végül megint bella.Nekem először kicsit furcsa volt,meg nehéz volt megszokni,néha elfelejtettem hogy ő most nem Bella,de utána megszoktam,és tetszett is. De végül örültem,amikor megint Bella volt E/1-ben:D
2/4 anonim válasza:
Igen, de nem az egészet, ténelg csak egy részét :D
nekem is fura volt egy kicsit, de meg lehetett szokni :D
és nagyon tetszett:P
3/4 anonim válasza:
Szerintem is érdekes, mondjuk nagyon vártam már h visszatérjen Bella! Jacob viszont olyan jó stílusa van, mármint ahogy gondolkodik :)
4/4 anonim válasza:
ja meg az az előszó jacobnál:D "az élet szar, aztán meghalsz"-ja bárcsak ekkora mákom lenne!LOL nekem tetszett mert jacobnak baromi jó stílusa van! és azok a fejezetcímekXD jó volt mert jake a kedvencem:) TEAM JACOB:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!