Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki akar az összes alkonyat...

Ki akar az összes alkonyat sorozattal kapcsolatos kérdésére választ kapni? Csak írjatok! (1,2,3,4,5, rész) bármelyikből :D

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 19:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ez nem az csak összevágták a részekből, meg másik filmekből, pl.: hírnök, nagy kamu :D csak aki nem ismeri fel benne a többi filmet az máris azt hiszi, pedig nem :)
2009. aug. 26. 16:17
 12/15 A kérdező kommentje:
szerintem, ezeket mindenképpen olvassátok el!! [link] [link] iszonyatjók!! (L)
2009. szept. 25. 17:04
 13/15 anonim válasza:

Mivel segíteni szeretnél engem az érdekelne, hogy melyik kalózfordítás a legjobb a 4.részre és azt honnan tudnám letölteni?(vagy mikor jelenik meg lehet jobb kivárni)

Lehet itt van a válaszok között, csak nem merem végig olvasni ezt a sok alkonyat kérdést, mert mindenki utal valamire a könyvből és én elolvasva szeretném megtudni, hogy kivel mi történik.

2010. jan. 7. 12:30
 14/15 anonim válasza:

Mi értelme van az Alkonyat-nak?

Na ezt válaszold meg...xdxd

2010. szept. 15. 16:32
 15/15 anonim válasza:
valószínű azért kérdezel ilyen hülyeséget hogy mi értelme van mivel te nem élvezted a filmet,sem a könyvet...Ennyi erővel az összes sorozatot felsorolhatnánk hogy azoknak mi értelme van...De annak mi értelme van hogy te ide beirtál???!!!
2010. dec. 15. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!