Egy könyvet szeretnék írni alaptörténet jó?
Figyelt kérdés
Egy kis faluban gyilkosság történik . Megölik a polgármestert akiről mindenkinek jó véleménye van . Mindenki szerette a faluban boldog családban élt ...... A faluban mindenki gyanakszik valakire de senki sem tud indítékot előhozni . A gyilkosság megismétlődik már másnap a polgármester lányát ölik meg . A történet végkifejletje az lenne hogy egy Ember bosszúból vadászik a polgármester feleségére és ezért öli meg sorra a családját végül ki derül hogy nem is a polgármester felesége az akin bosszút akart állni . Kiderül édesapját nem ő hanem saját anya ölte meg mikor ez kiderülne a gyilkos öngyilkos lenne és utána az anyja is . A nyomozó aki az ügyet viszi az öngyilkosság után nem érti meg hogyan tudta megölni a polgármester fiát a gyilkos ekkor a polgármester felesége elsírja magát és bevalja hogy az a gyilkosságot ő követte el2012. szept. 29. 21:44
2/4 anonim válasza:
Nem rossz de,én addig nem írnám ki a netre amig nem védettem le.
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, végül is minden a tálaláson múlik :)
Sok sikert hozzá :)
4/4 anonim válasza:
szerintem ez ilyen tipikus alapsztori... de ha teszel bele pár fordulatot meg vmi izgiset , és könyv formájában részletezed lehet belőle egy jó regény!
Írj ha elkészült és vmelyik kiadó megjelentette! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!