Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Rendelt már valaki külföldről...

Rendelt már valaki külföldről Bogoly Berti féle mindenízű drazsét?

Figyelt kérdés
Több honlapot átnéztem, és tudom, hogy már itt is volt hasonló kérdés, de én konkrétan olyan személyt keresek, aki már rendelt, és elmondaná, hogy hol/hogy tudom a legegyszerűbben megrendelni. Karácsonyi ajándék lenne, fontos. :)

#Harry Potter #BogolyBertifélemindenízűdrazsé
2012. szept. 24. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kell külföldről rendelned, ahogy utánanéztem egy régi kérdésnek, ajánlották ezt az oldalt:

[link]

A felső sorban jobbról a második ez a cukor, azt mondják, teljesen ugyanaz (ha külföldi oldalakon rákeresel a berti cukorkára, ugyanilyeneket ad ki, szóval szerintem igazat írt az illető), csak épp itt kimérve lehet vásárolni, nem zacskóban. De szerintem mindennel együtt biztosan így jössz ki olcsóbban. Legfeljebb készítesz házilag tartót, külföldi oldalakon van hozzá sablon:

[link]

Készen ilyen:

[link]

Az üres részre belülről valami erősebb fóliát ragasztasz, és akkor átlátszanak a drazsék. :) Szerintem ez így tök jó, mert legalább félig-meddig saját készítésű is az ajándék, személyesebb, mint egy készen vett zacskós cukorka.

Ennyit tudtam segíteni.

2012. szept. 25. 16:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2012. szept. 25. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Régen (kb 5 éve) itthon is lehetett kapni ilyen drazsét, még a neve is ez volt. persze nem volt minden ízű, csak a klasszikus ízeket rakták bele ;)
2012. szept. 28. 10:12
 4/4 anonim válasza:

igen, én is emlékszem rá, hogy itthon is lehetett kapni! :)

Aminek meg rossz íze volt, azon felkiáltó jel volt. :)

2013. febr. 4. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!