Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Honnan tudnám letölteni...

Honnan tudnám letölteni Yliaster Daleth: Demonomicon c. könyvét?

Figyelt kérdés
Ez egy démonológiai lexikon-féleség, és nagyon érdekesnek találtam a leírását. Ha tudtok segíteni azt megköszönném!
2009. aug. 2. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Maximum 4000 forint kiszállítással. Nem fogsz belehalni, és még a kezedben is tarthatod. Nem vagyok kőgazdag, sőt elég szegények vagyunk, de Marilyn Manson könyvével együtt meg tudtam rendelni. Egy darab könyvbe te sem halsz bele.

2009. aug. 2. 13:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazad is van, csakhogy én sem vagyok kőgazdag, de így is szinte minden pénzemet könyvekre költöm, ezért néhányat megpróbálok letölteni, hogy ne kerüljön pénzbe, mert lassan már inkább könyvet veszek, mint ruhát...
2009. aug. 3. 11:11
 3/3 anonim ***** válasza:
www.pirateclub.hu és találsz benne egy menüpontot: E-könyvek. Ott megtalálod...pdf formátumban.
2010. júl. 9. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!