Diamond ♥ kérdése:
Ijesztő könyvek 11 éveseknek?
Figyelt kérdés
11 éves lány vagyok,és szeretnék vmi ijesztő könyvet olvasni.Na jó,ne röhögjetek ki,de a Harry Potter volt a legfélelmetesebb amit olvastam:)Mit tudtok ajánlani?Én a vörös pöttyös könyvekre gondoltam,de az nem tudom,hány éveseknek való2012. szept. 22. 18:10
2/14 anonim válasza:
Én is Darren Shan-t ajánlanám. És ha amúgy is VP könyvekre gondoltál tetszeni fog. :)
3/14 halibel válasza:
Takami Koshun: Battle Royale
4/14 anonim válasza:
Juj, azért a Battle Royalt ne emlegesd már egy 11 évesnek... Túl sok a vér, a belsőség, meg lelkileg is meg kell érni rá, hogy befogadhassa az ember.
Én is Darren Shan vámpírosorozatát ajánlanám, az ifjúsági sorozat.
5/14 A kérdező kommentje:
Oké,köszi mindenkinek:) én Az imádott Jenna Fox-ra gondoltam.Aki olvasta,milyen?
2012. szept. 23. 14:17
6/14 anonim válasza:
ha megnézel egy részt az átokból biztos félni fogsz ha arra vágysz garantálok
7/14 anonim válasza:
Licia Troisi-Égvilág 1-Gyilkosok szektája.12 vagyok és ezt olvastam.16 éveseknek ajánlott,de én olvastam.
Ismered a Szent johanna gimit na azt olvasd ne félelmeteseket.
8/14 foszfor válasza:
A Darren shan szerintem is és még az: Öröklét tolvaja
9/14 anonim válasza:
12 évesen olvastam stephen king ragyogás című könyvét na attől beszartam :) de a tortúra vagy a cujo nem olyan durva tudom ajánlani erős idegrendszerűeknek
ja és a szent johanna gimi tényleg nemm semmi azt is olvasd el :D
10/14 A kérdező kommentje:
Szent Johanna Gimit olvastam:)
2012. szept. 26. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!