Olvastátok már a titok című könyvet? Mi a véleményetek róla?
Kb ezerszer fentvan már ez a kérdés de mind1.
Én olvastam is, és filmben is megvan. Igazából ez az egész a pozitív gondolkodásról szól, én hiszek a vonzás törvényében valamilyen szinten. Mivel pozitívan kezdesz el gondolkodni, minden apróságot annak könyvelsz el, hogy ez azért van mert alkalmazod a Titkot. Ha negatívan gondolkodsz és ítélsz, akkor mindenre azt mondod hogy ilyen is csak velem történik meg stb.stb. Meg ugye hogy légy hálás mindenért amid most van, de tudod aki tele van adóssággal, nem jó a párkapcsolata stb. az nem fog hálálkodni hogy köszönöm az univerzumnak hogy ilyen faszás az életem. Van benne igazság is azért, de ez tényleg csak arról szól hogy pozitívan gondolkodj. Valaki meg úgy van ezzel hogy aki semmit sem vár, az nem csalódhat. Személyiségfüggő, attól függ pozitív, vagy negatív személyiség vagy.
Olvastam és kipróbáltam. Hát egy hónapig ment ez a húú de pozitívan gondolkodok és még a szarnak is örülök, de utána összetörtem mint 1 nyárfalevél.. És már 1 hónapja alig tudom össze kapargatni magam reggel, hogy túléljem az elöttem lévő napot.. Szóval így gondolkodjak pozitívan! (Y)
De viszont abban az 1 hónapban sok jó dolog is történt velem! Szóval.. Nem tudom igazán, hogy mi a véleményem erről..
Mostmár fenn van ezer+1szer...
A kérdés kiírásakor nem írt ki hasonló kérdést,ezért írtam..
Köszönöm a válaszokat :) persze még jöhetnek :)
Nos a könyvet érdemes elolvasni, mert ha valóban 3 mondatban el lehet mondani a tartalmat, akkor azok erősen bővített jó hosszú mondatok...
Igazság az, én hülyeségnek hittem a dolgot, mert hiába próbáltam jóra gondolni, és arra koncentráni nem jött be...míg egyszer sikerült...sajonos nem pozitívan...xD El is mondom:
Reggel elfelejtettem a dezodort, és a buszon egész idő alatt azon járt az eszem, hogy milyen kínos lesz totál büdös lesze....a buszmegállóban többen rámfújták a cigifüstöt...aztán beleléptem egy kutyagumiba is....
Tessék parancsolni, büdös lettem :D és tényleg erősen koncentráltam rá, tényleg átéreztem milyen szar büdösnek lenni, és tényleg elhitem, és az is lettem ....
Bocsi még folytatom...
A lényeg, hogy így jöttem rá mi az a hit, ami a vágy teljesüléséhez kell, azaz mit kell érezni hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!