Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok mondani olyan mangákat,...

Tudtok mondani olyan mangákat, amik csakmax 5-6 részesek?

Figyelt kérdés
olyan kéne, aminek a táméja a szerelem, a romantika. (az se baj, ha melegek is vannak benne.) ha nagyon jó manga, akkor nem baj ha sok részes. előri is köszi a válaszokat! (:
2012. szept. 12. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Melegek. ^3^'

Olyat nem tudok. De ott a Fullmoon wo Sagashite, ami 7 kötet ugyan, de nagyon szép, megható és szerelmes.

Nagyon jó és sok részes: Fushigi Yuugi (sok férfiszereplő, de bishi mind). Még ilyen a Bishoujo Senshi Sailor Moon. Vannak benne melegek, igaz, az két lány.

Cserébe te tudnál nekem ajánlani oneshot (egy kötet, egy fejezet) mangákat? Bármilyen téma, kivéve gyilkolós. De lehet szerelmes, szürrealista, horror, kodomo. Ja, hentai, yuri és yaoit ne.

2012. szept. 12. 22:07
 2/5 A kérdező kommentje:
judith park - yquares. ezt tudom, mert ezt az 1 mangát olvastam. 1 meleg pasi van benne, de nem történik semmi csak elcsattan egy csók... de nincs benne semmi olyan ami annyira yaoi lenne. nem is ez a fő témája , inkább a zserelem, jó a vége. csak ezt tudom ajánlani. (: am 1 részes és van hozzá még egy kiegészítő rész.
2012. szept. 15. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Az megvan, a tavaszi conon vettem. :D
2012. szept. 16. 18:44
 4/5 anonim válasza:

7th Priod is a Secret

Rövid manga, de a szerelmi szál szerintem elég jó benne. Itt elolvashatod:

[link]

2012. szept. 17. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:
jól néz ki köszi
2012. szept. 23. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!