Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvassa valaki (legjobb, ha...

Olvassa valaki (legjobb, ha csepeli, de nem kikötés) a Harcosok Törzse (angolul: Warriors) című könyvsorozatot?

Figyelt kérdés

Erin Hunter írta. Azért érdekel, mert egy csomó embernek kölcsön adtam már, de senkinek sem tetszett. Én viszont nagyon szeretem, angolul is elolvastam már 4 kötetet. Mert tudniillik, hogy a kiadó csak az első 3 részt fordította le a 24-ből. Szóval a lényeg a lényeg, hogy szeretnék elbeszélgetni valakivel az egész könyvsorozatról, és ha esetleg csepeli az adott valaki, kb. velem egyidős, és még angolul is tud, azzal pedig játszanék is. Link: [link]

Na igen. Ennyi lenne. Előre is köszi a válaszokat!

13/F :)

2012. szept. 11. 16:12
 1/5 Lipton18 ***** válasza:

Hali!Én is nagyon szeretem, egyik kedvenc könyvem. :) Az első 3 rész megvan, de sajnos nem vagyok profi angolos, (még x) ), és nem is tudom, hogy hol lehet beszerezni a Rising Storm-ot, szóval a 3. rész után én nem olvastam :/ (Csak egy kicsit, amit neten fordítottak :D ) Én is rég keresek már egy emberkét, akit ugyanúgy érdekel a könyv, mint engem, szóval ha gondolod, dobj meg egy üzivel!:)

(Egyébként, sajnos nem csepeli vagyok :/ )

13/L

2012. szept. 22. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia : )

Az a helyzet hogy csepeli vagyok, és nagyon szeretem a HT könyveket xD a Tűzszívről szóló sorozatot tehát az elsőt én is angolul fejeztem be : )) ha gondolod írj, szívesen beszélgetek róla és játszom, habár viszonylag régen olvastam őket ^^

2012. dec. 30. 15:49
 3/5 anonim válasza:

imádom, olvasom, jó vagyok angolból, nem találom a többi részt :'(

(ingyen)

2014. márc. 1. 12:49
 4/5 catlori válasza:
Sajnos már magyarul nem fordítsák le. Én nagyon nagyon szeretem. Pedig csak a 3. kötet tudtam elolvasni angolul én meg nemtudok.
2014. okt. 29. 08:53
 5/5 Kyuta ***** válasza:
jelen
2016. márc. 28. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!