Szerintetek mennyire éri meg könyvcsomagot venni?
Van ebben egy pár könyv ami engem érdekel. Mit gondoltok érdemes licitálni rá?
Hát, ha a nagyja érdekel, akkor megéri. Ha a 234-ből kb. 30 érdekelne, egyszerűbb az eladóval személyesen leboltolni, hogy ennyit és ennyit fizetnél ezért az x darabért, mit szól.
Erősen úgy fest, hogy egy "teljes könyvtár", és bár vannak benne gyöngyszemek, erősen átrostáltnak érzem. Mintha a jobb darabokat rendre kiszedték volna, és csak véletlenül hagytak benne jóféléket, mert "másodvonalú ponyvának" látszottak. De ez csak az én véleményem. Nekem is tetszik belőle egészen sok, de ezért nem venném meg az egészet.
A másik, amivel számolj: ez nem kis pakk. Nyilas Misi elbújhat. :D 67 kiló könyv + a szállítási költséget te állod + azt valahogy haza is kell vinni és eltenni. Ezt gondold meg. Ha 200 könyv tetszik, azt mondom, ugorj rá (mocskosul jó ár is lehet, ha nincs érdeklődő), de ha sokkal kevesebb, próbáld bontani a csomagot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!