Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mikorra és mit fog még írni...

Mikorra és mit fog még írni Rowling?

Figyelt kérdés
Nagyon megszerettem a regényeit és hiányzik az életemből a várkozás a köbetkező regényeire, aztán a huszonnégy órás olvasás, aztána többszöri újraolvasás. Lesz még valaha valamilyen Harry-féle regénye? (Pl. James Potter 1-7 :))
2009. júl. 26. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Én nem hallottam még róla, hogy tervezne valami regényt, de szerintem biztos ír most is, csak nem jott még nyilvánosságra.

Egyébként amióta Rowling híres és gazdag lett, emberként annyira utálatos is, pedig szerény volt :(

2009. júl. 26. 23:31
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Nos, a Potteres varázslósdi véget ért. Ha jól tudom egy Potter lexikon van készülőben, amit ugye Rowling ír meg. Aztán azt is hallottam, hogy egy kis régész fiú kalandjaiból csinál regényfolyamot.
2009. júl. 27. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy dokumentumfilmben mondta, hogy amit most ír, az egy "politikai tündérmese". Hehe. :D
2009. júl. 27. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok:

odass, jól emlékeztem! :) -> [link]

2009. júl. 27. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A kis régészfiús könyv az "Alagutak rejtélye" amit Rowling kiadója nevezett az új Harry Potternek! Az Agave kiadónál már megjelent az első két kötete
2009. júl. 27. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!