Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek ez mennyit érhet...

Szerintetek ez mennyit érhet (szuomi nyelven supermanes képregény,1984)?

Figyelt kérdés
1984-ből a teljes (12 db-os) évad megvan a Superman képregény szuomi nyelven (Teräsmies). Nagyon szép állapotban, hibátlan. El akarom adni, de ötletem sincs, hogy mennyit érhet.

2012. aug. 28. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Mármint finnül? Szerintem érdemes a kepregeny (pont) net fórumán rákérdezned.
2012. aug. 28. 19:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, finnül. Én is most tudtam meg, hogy az az :). Ok, köszi, megpróbálom :)
2012. aug. 28. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha Magyarországon akarod eladni, jó esetben 100Ft/db-ot megérhet...de lehet, hogy még ez is túlzás érte...ugyanis egy eléggé egzotikus nyelvről van szó, valamint a karakter se túl eladható hazánkban...

Úgyhogy nem biztos, hogy lesz rá egyáltalán vevő...én amerikai és német képregényeket is nagyon nehezen tudok eladni (utóbbiakat gyakorlatilag szökőévente), pedig ezeket a nyelveket sokkal többen beszélik...

Azért sok sikert az eladáshoz!

2012. aug. 29. 10:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Hm, ok, köszi :) Vajon finn netes oldalakon próbálkozhatnék? :)
2012. aug. 29. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkozni próbálkozhatsz...nyilván ott nagyobb esélyed lenne a sikerre, mintha Magyarországon próbálnád eladni. Érdemes megnézned, hogy ott mennyit kérnek ezért az évfolyamért, azaz ritkák-e vagy sem...s úgy belőni az árakat.

Itt Magyarországon is sokan árulnak norvég, svéd, dán és egyéb egzotikus képregényeket, de horror áron. Nem veszik észre, hogy gyakorlatilag a kutyának sem kellenek...még 100-200Ft-okért sem...

Nyilván adott esetben lehet, hogy épp belefutnál egy Magyarországon tanuló finn cserediákba, esetleg finn turistába, finnül tanuló képregénygyűjtőbe...de ennek a valószínűsége, hát finoman fogalmazva is kicsi...

2012. aug. 29. 22:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a válaszokat :)
2012. szept. 1. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!