Milyen könyveket ajánlanátok?
Ami nektek tetszett, minden könyv jöhet!
Az Twilight saga-t már olvastam szóval az nem kell!xD
Gaál Viktor: TestVérek
Gerlóczy Márton: Igazolt hiányzás, Váróterem, A szabadok testvérisége, A csemegepultos naplója
Tokaji Zsolt: Szólítsatok Brad Pittnek! Hova mennek a kacsák? Turulfi
Paulo Coelho: Zahír, Tizenegy perc
Márquez: Szerelemről és más démonokról
Hugh Lauri: A balek
Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége
Cecilia Ahern: Ui. Szeretlek!
Kepes András: Matt a férfiaknak, Történetek
Ha nem feltétlen ragaszkodsz a misztikus hangulathoz, bármely Cecelia Ahern könyvet ajánlom. A való életből vett momentumokat dolgoz fel egy kis borúval, egy kis humorral, kellő mértékű szerelemmel, mindenből egy kicsivel, amitől nagyon jó és letehetettlen egy regény.
Pl. U. I. Szeretleket a fiatalonelvesztett férj miatti gyászt dolgozza fel, de úgy, hogy szinte észre sem veszed, hogy a történet alapja egy fiata, életerős férfi halála. A férfi minden hónapra levelet ír, és valami feladatot ad a főszereplőnőnek. Ezzel szépen lassan segít neki feldolgozni a gyászt. Közben ott vannak a barátnők, akiknek folyik a saját medrében az életük, és nagyon bájosan csempészik a humort, a barátság bizos érzetét a könybe. Fil is készült belőle, és bár nem olyan jó, mint a könyv, kifejezetten jól sikerült adaptáció. Meghozza a kedvet az olvasáshoz. Kár, hogy a többi könyv, nem olyan terjedelmes, mint ez. :)
Gondolom igényes vagy, ha az Alkonyaton már túl vagy! XD Én még nem... Szóval, ami naggggyon tetszett még az ez:
Dan Brown: Angyalok és Démonok
Komolyan jó! Én nem akartam elolvasni, aztán beleolvastam valahogy, és nem tudtam letenni!Kár, hogy picit perverz... De lehet, hogy ettől még jobb!
Darren Shan démon-/vámpírkönyv
Eragon mind a három része
Stuart Hill
Paulo Coelho:Veronika megakar halni
A piedra folyó partján ültem és sírtam
Alkimista
A győztes egyedül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!