Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket ajánlanátok?

Milyen könyveket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Ami nektek tetszett, minden könyv jöhet!

Az Twilight saga-t már olvastam szóval az nem kell!xD

2009. júl. 26. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Gaál Viktor: TestVérek

Gerlóczy Márton: Igazolt hiányzás, Váróterem, A szabadok testvérisége, A csemegepultos naplója

Tokaji Zsolt: Szólítsatok Brad Pittnek! Hova mennek a kacsák? Turulfi

Paulo Coelho: Zahír, Tizenegy perc

Márquez: Szerelemről és más démonokról

Hugh Lauri: A balek

Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége

Cecilia Ahern: Ui. Szeretlek!

Kepes András: Matt a férfiaknak, Történetek

2009. júl. 26. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Az időutazó feleségét én is csak ajánlani tudom, nagyon jó! Aztán ott vannak még, ha akcióra vagy nevetésre vágysz, Vavyan fable Vis Major sorozata, a Mesemaraton duó, Kedves, mint egy kéjgyilkos novelláskötet, meg bármi, ami J. Goldenlane tollából származik:D Ja, és Kleinheincz Csilla: Város két fül között. Háromszor olvastam, pedig egy könyvet általában csak egyszer olvasok el.
2009. júl. 26. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem feltétlen ragaszkodsz a misztikus hangulathoz, bármely Cecelia Ahern könyvet ajánlom. A való életből vett momentumokat dolgoz fel egy kis borúval, egy kis humorral, kellő mértékű szerelemmel, mindenből egy kicsivel, amitől nagyon jó és letehetettlen egy regény.

Pl. U. I. Szeretleket a fiatalonelvesztett férj miatti gyászt dolgozza fel, de úgy, hogy szinte észre sem veszed, hogy a történet alapja egy fiata, életerős férfi halála. A férfi minden hónapra levelet ír, és valami feladatot ad a főszereplőnőnek. Ezzel szépen lassan segít neki feldolgozni a gyászt. Közben ott vannak a barátnők, akiknek folyik a saját medrében az életük, és nagyon bájosan csempészik a humort, a barátság bizos érzetét a könybe. Fil is készült belőle, és bár nem olyan jó, mint a könyv, kifejezetten jól sikerült adaptáció. Meghozza a kedvet az olvasáshoz. Kár, hogy a többi könyv, nem olyan terjedelmes, mint ez. :)

2009. júl. 26. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Gondolom igényes vagy, ha az Alkonyaton már túl vagy! XD Én még nem... Szóval, ami naggggyon tetszett még az ez:

Dan Brown: Angyalok és Démonok

Komolyan jó! Én nem akartam elolvasni, aztán beleolvastam valahogy, és nem tudtam letenni!Kár, hogy picit perverz... De lehet, hogy ettől még jobb!

2009. júl. 27. 19:09
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek majd apránként elolvasok néhány könyvet
2009. júl. 28. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Darren Shan démon-/vámpírkönyv

Eragon mind a három része

Stuart Hill

2009. júl. 30. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Paulo Coelho:Veronika megakar halni

A piedra folyó partján ültem és sírtam

Alkimista

A győztes egyedül van

2009. aug. 1. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!