Nektek melyik a kedvenc könyvetek?
Nekem kedvenc könyvsorozataim vannak:
Darren Shan: Démonvilág sorozat - azért, mert eléggé morbid, vicces, érdekes, és vannak benne farkasemberek meg varázslás, meg más világok meg hasonlók. Imádom!
Rick Riordan: Percy Jackson sorozat - azért, mert a görög mitológiát dolgozza fel, én pedig világ életemben odavoltam a görög mitológiáért. Ez is nagyon vicces, és érdekes, kalandos és nem nyálas.
Leiner Laura - Szent Johanna Gimi összes része
És Thomas C. Brezina-tól a Térdnadrágos Detektívek Klubbja + Katie Cat
Darren Shan: Vámpírkönyvek: nagyon jó ifjúsági horror, vannak benne vicces részek és ki van dolgozva a történek
Gyűrűk ura: Rengeteg benna a csavar és szintén jól ki van dolgozva
Orwell:1984
Mestermű, és elgondolkodtató. Igaz, és magával ragadó.
13/L
Hú, sok van.
Legutóbb a Gyűrűk ura I. részét adtam hozzá a kedvencekhez (a többit még nem olvastam:)
Érdekes, hogy másfél éve egyszer kivettem a könyvtárból, és akkor nem tetszett. Nem értem, miért. Talán nagyon vártam, hogy olyan legyen, mint a film. Most elvárások nélkül estem neki legutóbb, szép lassan ráhangolódtam az író stílusára, és felfaltam:)
Tolkien gyönyörűen ír, igazi mese ez a javából, és mindig lenyűgöz, amikor valaki ilyen részletesen kidolgozza a háttértörténetet is.
Kedvenceim közé tartozik a Jane Eyre (tkp. az egyetlen klasszikus-romantikus regény, amit igazán szeretek), Stephen Kingtől A talizmán, Wass Alberttől az Elvásik a veres csillag (fergeteges a székely humor:D), Dosztojevszkijtől a Bűn és Bűnhődés, mert zseniális:)
20/L
Szent Johanna Gimi.
mert nagyon jó
Muhahahah.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!