Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mikszáth Kálmán : Szent Péter...

Mikszáth Kálmán : Szent Péter esernyője c. könyv?

Figyelt kérdés

Ti olvastátok már? Nem tűnt unalmasnak egy kicsit sem? Én elolvastam az első fejezetet (az ötből), de azt is kinlódva, mert unalmasnak találom. És sehogy sem tudom rávenni magam hogy tovább olvassam. A második fejezettől érdekesebb a könyv? Légyszi válaszoljatok!:D

...Amúgy kötelező olvasmány :-w

2012. aug. 22. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett, de voltak benne unalmas részek. ha jól rémlik a 2. fejezettől izgalmasabb. A vége az például jó.
2012. aug. 22. 10:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi..Akkor lehet hogy mégis tovább olvasom...
2012. aug. 22. 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem nagyon tetszett, de a műfajt nem bírom, azt viszont elismerem, hogy aranyos kis könyvecske, az eleje persze lassú, egy csomó mindent be kell mutatnia Mikszáthnak, viszont az is hátrány a könyvnek, nem tudom a tied milyen, de az enyém még 2010-es kiadásban is olyan szörnyű régies nyelven volt írva, hogy oldalanként minimum három lábjegyzetet találtam.
2012. aug. 22. 10:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Én olvastam, de nem emlékszem rá, ezért újra fogom olvasni, és majd azután írok valami elfogadhatóbb választ. (tizenhárom éve olvastam :p)
2012. aug. 22. 11:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és az enyém is "régies" nyelven van, ami engem is zavar, de mondjuk azt még meg tudnám szokni...
2012. aug. 22. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia nekem is kötelező volt tavaly és úgy nagyjából emlékszem is... Én azt ajánlom olvasd végig mert tetszeni fog! Nálam is úgy volt (és mindenkinek az osztályból) hogy az első 70-75 oldal dög unalom de az alapot megadja a többi viszont tök izgi! és mellékesen hozzá tenném hogy nagyon figyelj a sorrendekre (pl. hogy a gregoricsok (vagy kik)már évszázadok ota vitatkoztak ezáltal ha sorrendbe kell rakni ez lesz az első)ezt csak azért írom mert ha a központi dolgozatot írjátok (amit mi is ) akkor kérdés lesz....
2012. aug. 22. 21:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom
2012. aug. 22. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Kötelezőként elolvastam, de nagyon untam... Kevés könyvet unok, de ez valahogy nem jött be. 1-2 rész tetszett csak belőle
2012. aug. 23. 01:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Mint a többieknek is előttem, nekem is kínlódás volt az eleje. Én beosztottam magamnak, hogy minden nap 50 oldal, punktum! A végén erre már nem volt szükség, ugyanis én rengeteget nevettem rajta, és a történet is érdekes, izgalmas volt.

Ha máshogy nem is megy, próbálkozz az 50 oldalas megoldással! ;) (Csak akaraterő kell hozzá! :D)

Sok sikert! :)

2012. aug. 23. 15:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, így fogom megoldani:p
2012. aug. 23. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!