Jázmin_ kérdése:
Írnék egy könyvet, aminek a története az én életem lenne. Elég szomorkás, de érzelmekkel teli. "Súlyos érzelmekkel". Mit gondoltok, lenne olvasói köre?
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 14:47
1/6 anonim válasza:
ez attól függ, hogy jól írod-e meg. Amúgy ezen felül ha nem írod le konkrétan, hogy "én életem", szerintem lenne, mert az emberek nagy része szereti a szomorkodós-érzelmes könyveket. Csak nem szabad a túlzás hibájába esni (szuper főszereplőként írod meg magad, hibák nélkül), stb.
2/6 A kérdező kommentje:
Nos, nem terveztem így, hogy az "én életem" :), és szuperhősként sem állítanám be magam:) Mind tele vagyunk hibákkal... ezekből lesznek a "szép" történetek:)
Köszönöm a kommentet:)
2012. aug. 18. 15:16
3/6 Everya válasza:
Szerintem sokan olvasnák, köztük én is. De ahogy az előttem szóló is írta, ez attól is függ, hogy hogyan írod meg. :)
4/6 anonim válasza:
Ma már csak a vámpíros szaro.k a menők nem hiszem hogy a könyved befutna és az egész világ megismerné de lenne olyan aki szívesen elolvasná . Én egy 100ezer 200ezer emberre gondolok de akkor tényleg jól írd meg :D
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Volt egy hasonló elképzelésem a "dolgok állásáról", de azért szükség volt némi megerősítésre:)
Akkor belevágok a dolgok közepébe.
A következő kérdés már csak az lesz (ha addig továbbiak fel nem merülnek), hogy mi legyen a címe... :)
2012. aug. 20. 07:16
6/6 anonim válasza:
Ráérsz a címével, azt később is átírhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!