1/1 anonim válasza:
A tudásközpont, ha jól tudom, ez az egyetlen is. Tavaly adták át, és ide pakolták pár könyvtárnyi könyvet. (Ami engem személy szerint nagyon bosszantott, mert a megyei könyvtár kábé száz méterre volt a kollégiumomtól, így meg sétálhatnék fél órát =D)
A kölcsönzési rendszer nagyon egyszerű, "önkiszolgálós", lézeres leolvasókkal történik. A beiratkozás tizenhat éven alul ingyenes, de szülői beleegyezés kell, tizenhat év fölött meg nem kell engedély, de kell egy évre ezer forint, ha jól emlékszem.
(Egyszer voltam bent, amikor a kolesz szervezett egy körbevezetős utat oda, és körbevezettek a szinteken (hatalmas), nekem nagyon tetszett, de sajnos túl messze van tőlem, hogy csak úgy ki tudjak ruccani oda bármikor is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!