Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy jön össze Cortez és...

Hogy jön össze Cortez és Reni? (Szent Johanna Gimi)

Figyelt kérdés

A kérdésem az, hogy hogy, milyen körülmények között jönnek össze? Cortez randira hívja Renit, vagy fordítva? (Még csak a harmadikat olvasom, de annyira kíváncsi vagyok.)

Ja, és légyszíves ne írjatok olyanokat, hogy majd meglátod stb.

Köszi előre is a válaszokat! :)

2012. aug. 15. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
4%
Olvasd el a 5. Remény című kötet és megtudod :)
2012. aug. 15. 19:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Melyik szeptember 8? Karácsony:) Ajándék,Virág bohémsága...Egyébként ha azt vesszük többször is összejönnek,de csak dec 20-án.
2012. aug. 15. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Sok időbe telik. Az egész 5. erről szól, és már a 3. végén tudni lehet, hogy lesz valami. Nem egy adott randi, vagy ilyesmi. Ne akard, hogy lelőjék elötted a poént, inkább olvass, addig is: majd meglátod:)
2012. aug. 16. 10:08
 4/10 anonim válasza:
88%

Hát én nagyából le tudom írni :))

Mennek vissza a bulira és Ricsi megszólal hogy Corteznek nem a repülőtéren kellene lennie? Aztán oda mennek hozzá a többiek már ott vannak aztán Zsolti mondja hideg van és menjenek be de Cortez azt mondja Reni te maradj. Reni kalapáló szível oda megy hozzá majd Cortez elő vesz...egy levelet( Reni még régebben 18(!!!) oldalas szerelmi vallomást írt kínnyába )

-Elolvastad-kérdezte Reni amire Cortez csak biccentett

-Jó csak, felejsd el felejsd el -mondta Reni

-Az lesz a legjobb-mondta Cortez .

-Tudod mit -Reni felemelte a fejét gondolta ha tudja minek tagadja-Ne felesd el,mert így van! Azt hiszd olyan nehezen alakult ez a félév....n(Nem tom itt most magyarááz.......)-de sosem tudtám rád haragudni...mert szeretlek-és itt kimondta Reni :(

-Oké-szólalt meg Cortez- Én erre nem tudok mit mondani

-Nem is kell-mondta Reni

-Mennem kell-moddta Cortez

-Tudom-mondta Reni és bement a suliba.A többiek úgy csináltak mintha nem hallgatóztak volna

-Mit történt?-kérdezte Kinga

-Virág oda adott neki egy levelet

-Igen a karácsonyi levelet-mondta Virág

-Nem, az nem az volt-mondta Reni

-Emó-szólt rá Ricsi Virágra

-És mit mondtál neki?-kérdezte Kinga és mindenki engem nézett én meg megvontam a vállam

-Hogy szeretem-mondtam ki aztán elindultunk befele a bulihoz.Amikor az udvaron mentünk az udvarra kivezető ajtó nagyon erősen kivágódott. Cortez állt ott én meg még mindig sírtam és ennyit kérdezett.

-Melyik szeptember 8?-tudtam miért kérdezni, ezt a dátumot említettem arra amikor totál beleestem

-Kilencedikben-mondta halkan. Cortez megindult felém és abba na pillanatban én is megindultam felé.Nem tudom,hogy én csókoltam -e meg őt vagy ő engem esetleg egyszerre történt a lényeg,hogy megtörtént. <3 Cortez többször egymás után megcsókolt aztán két kezével össze fogta a fejem és a homlokához támasztotta

-Mennem kell-mondta halkan.

-Tudom-mondtam

-Megvársz?-kérdezte még mindig a szemembe nézve

-Két és fél éve mást sem csinálok-mondtam mire lehunyta szemét és újra megcsókolt. Ez nem olyan volt mint a szilveszteri! Sokkal bátrabb és sokkal igazibb volt.Cortez elengedett és vissza sem nézve elindult ki a suliból. Tudtam ha megfordulok ott lesznek a többiek, úgyhogy erőt kellet vennem magamon és megfordultam

-Vííííí-kapcsolt elsőként Virág és a nyakamba ugrott ;)

A válla felett Macu és Dave arca valami na végrét sugárzott Zsolti mosolygott, Kinga elismerően biccentett majd Ricsi fél kezével átölelt és így mentünk be

Virág és Kinga leültek velem és megbeszéltük ők mit láttak és én mit éreztem. Ha nem látták volna a többiek talán el sem hiszem.

-Hé-mondta Zsolti-Mi hova ülünk?

-Ez lány megbeszélés-mondta Kinga és rám nézett.:

-Na, megszeretted , sírtál két és fél évet és már össze is jöttetek -mondta Kinga gúnyosan.-Min fogsz most sopánkodni?

-Semmin-mondtam és néha néha önkénytelenül is elmosolyodtam

-De akkor most, jártok?-kérdezte Virág

-Igen-mondtam és elég fura, Cortez és én én és Cortez <3 ;)

-Most már jöhetünk-kérdezte Zsolti

-Persze-mondtam

Ricsi levágta magát közém és Virág közé és belevert egyet a karomba.

-Aúú -simítottam végig a karom.

-Megérdemelted, tudod mi mit éltünk át emóval? Hogy ti bármit csináltatok az rosszul sült el?

-Igen, és köszi

-Ne köszönd, az a lényeg, hogy mindenki oki-mondta Virág :)) Húúúú kb. ennyi bocsi ha helyesírási hiba van benne remélem tetszik :)) December 20 <3 *--*

2012. aug. 17. 08:48
 5/10 Cortez4ever válasza:
55%

Most lelőtted a poéént :( Hadd szúrja az oldalát a kíváncsiság ;) :3

De amúgy imádom azt a réészt *-*

2012. aug. 21. 15:51
 6/10 rabbits válasza:

szia úgy jönnek össze hogy cortez mekapja véletlenül azt a lapot amin reniszerelmi vallomást tesz neki és cortez (mikor ezt megtudta) aztán elmegy majj egy kis idő után visszajön és azt kerdi: melyik szeptember 8? reni azt mondja hogy : Kilencedikben!

Cortez molyosog majj egymáshoz lépnek és megcsókolják egymást! Majj virág ugrándozik és azt üvölti hogy :- ááááááá! és azt írja reni hogy én és cortez! cortez és én! mi. így együtt!! jajj! <3 nah így

2013. jan. 27. 10:05
 7/10 anonim válasza:

Hát igen ez jó rész.

Ja hol tartasz a háromban?

2017. aug. 1. 18:07
 8/10 A kérdező kommentje:
A kérdés feltevése után kiolvastam mind a nyolcat, nyilván. Ennek volt már négy éve :D
2017. aug. 2. 19:29
 9/10 anonim válasza:
Én is imádomm
2018. ápr. 17. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Ich auch
2023. máj. 8. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!