Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit szóltok, milyen az első...

Mit szóltok, milyen az első fejezet?

Figyelt kérdés

Páran talán már olvastátok ennek a könyvnek az első pár sorát, de most feltettem az első fejezetet:)

[link]

Kérlek, írjatok kritikákat, véleményeket. Jó olvasást! :)

2012. aug. 14. 14:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem eddig tetszik:) érezni hogy van mondanivalód(pl a csillagos rész a 2. oldalon)és nem csak egy szenvedős,csöpögős katyvaszt akarsz írni.Ha gondolod majd a további részeket is feltölthetnéd,vagy privibe elküldhetnéd^^
2012. aug. 16. 19:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, már három fejezettel készen vagyok, még most is írok, de még sehol sem tartok benne:D Aki szívesen elolvasná, annak ezer örömmel elküldöm, csak kérlek Titeket, írjatok privátot, mert elfelejtem, kinek küldtem el, és kinek nem:$:D
2012. aug. 16. 20:02
 13/15 A kérdező kommentje:
19:03, neem, egy kicsit más a sztori, ha gondolod, szívesen leírom privát üzenetben :)
2012. aug. 16. 20:03
 14/15 anonim ***** válasza:
19:03-as vagyok, írd meg lécci!!! kíváncsi vagyok:)
2012. aug. 18. 15:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik nekem, kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle! Úgyhogy nagyon örülnék, ha elküldenéd nekem is *-*
2012. aug. 29. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!