Könyvet szeretnék írni, az eleje már megvan, mi a véleményetek róla? (lent)
A főszereplő, Nina szemszögéből írok mindent. Arról fog szólni, hogy a lánynak minden rosszból kijutott, mégis nem hátrál meg, nem adja fel, erős marad.
A címe:
Törhetetlen
A nevek angolok, de ezen még lehet hogy változtatok.
Minden véleményt, kritikát elfogadok.
Remélem tetszeni fog:)
Nina vagyok, 22 éves. Egy, a sok közül. Ha bármelyik idegen rámnéz, bennem is csak egy egyszerű hétköznapi lányt lát, de ha valaki ismer, az tudja, hogy korántsem vagyok olyan átlagos...
Az életem olyan mint egy cérna gombolyag. Csupa összekuszált vékony kis szálból áll. Annyi miden történt velem ez alatt a 22 év alatt. A problémák már 2 éves koromban jelen voltak. 2 éves koromban a szüleim épp egy vacsoráról jöttek hazafelé, amikor a kocsi elé vágott egy biciklis. Apám félrerántotta a kormányt és a kocsi lezuhant a folyóba a hídról. Rám pont anyám egyik barátnője, Mary vigyázott. Ha így visszagondolok, azt kívánom, bárcsak én is a kocsiban ültem volna aznap. De nem így volt... A szüleim halála után nevelőszülőkhöz kerültem, mivel Mary nem tudta a gondomat viselni. A nevelő szüleimről csak annyit, hogy habár 16 évig kénytelen voltam velük élni, alig ismerem őket. Georgh, a nevelőapám egy alkoholista volt, aki csak ritkán volt otthon, és amikor otthon volt akkor is csak balhézott Lindával, a nevelőanyámmal. Linda nem is foglalkozott velem. Az sem érdekelte, hogy lógtam a suliból. Csak aláírta az ellenörzőmet és kész. Igen, én is csodálkoztam azon, hogy hogy engedhették meg, hogy hozzájuk kerüljek.
Az általánosban nem igen volt velem probléma, de a gimi más volt. Lógtam, balhéztam, minden verekedésbe belekerültem. Persze mondanom sem kell, hogy mindenért engem okoltak már az utóbbi időkben. Anyámat még ez sem érdekelte. Apám többször megvert. Azt mondta, hogyha a suliban el tudok verni pár k*rvát, akkor őt is le tudom verni. Persze őt nem tudtam.
Mikor kikerültem a gimiből, az életem teljesen megváltozott. A saját lábamra kellett álnom, mivel a nevelőim kidobtak. Amíg nem találtam munkát és saját lakást, addig az egyetlen barátnőmnél, Susannél laktam. 2 hónap múlva találtam egy megfelelő kis állást, aránylag jü fizetéssel. Egy autószerelő műhelyt kellett takarítanom. A 3. hónapban már saját lakást tudtam bérelni.
Esetleg ha van ötlet, szívesen hallgatom!:)
Köszi előre!:)
Túl nagy léptékben haladsz. Elnagyolod és nem részletezed a történéseket. Ha így folytatod, talán egy novella fog kitelni belőle, de egy regény nem.
Fejtsd ki jobban a történetet, a szereplők jellemét, a körülményeket, környezetet.
Nemrossz.:) Jól kitaláltad a múltat de most próbáld meg kitalálni a jövőt is. Mi fog Ninával történni, ilyenek... El tudnám képzelni h lessz egy pasija..:D Esetleg valami nagyon jó barátnője. Sok sikert hozzá.:)
u.i várom a folytatást.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!