Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Twilight 3. részében (Eclips...

A Twilight 3. részében (Eclipse) Jacob ad Bellának egy farkas alakú medált egy karkötőn. Hol tudok farkas alakú medált venni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Bármilyen Eldorádóhoz hasonló helyen. Legyen fantáziád és járj utána!
2009. júl. 27. 10:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Az van, hogy se neten, se Miskolcon nem találtam, de még Debrecenben is megnéztem, és mindenütt hülyének néztek... "Bármilyen Eldorádóhoz hasonló helyen"? Jó lenne, tudni mi az, "vidéken" azért más a helyzet...
2009. júl. 28. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:
18%

Nem csoda hogy hülyének néztek, aki képes azért kutatni egy medál után mert valami kis tinivacakban volt egy mozzanat amiben megjelent...

Istenem olvassatok már el egy igazi vámpírregént, ez az Alkonyat envetséges, hogy hívhatják vámpírfilmnek?

2009. okt. 19. 18:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem nézem az ilyen filmeket, egyik Twilight-rajongó osztálytársunkat akartuk meglepni vele. NEM KELL RÖGTÖN LETÁMADNI SENKIT ÉS MINŐSÍTENI SE!!!
2009. okt. 20. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez így igaz.. és nem mindenki olyan mint te hogy egy tini könyv miatt csináltatna keresne karkötőt... nekem tetszik ha az eclipsbe van ha nem... ezt az előttem lévő válaszolónak nem a kérdezőnek
2010. jan. 20. 20:54
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

itt találtam erre, tök véletlenül. Lehet, hogy fogsz még másmilyeneket is találni ha beírod a keresőbe, h tvájlájt dzsékob stb :D

2010. jan. 26. 14:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a Vaterán már sikerült levadásznom egyet. : )
2010. jan. 27. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!