Milyen jó thriller vagy horror könyvek, vagy orvosi krimik léteznek?
Figyelt kérdés
2007. aug. 23. 19:00
1/13 anonim válasza:
orvosi krimiket Robin Cook írpl. Akár az isten, vagy Fertőzés, Kóma stb
2/13 anonim válasza:
Thriller: B.T. Mortimer: Randevú a halál angyalával.Nagyon jó, már ezerszer elolvastam!!!!
3/13 tade válasza:
Stephen King osszes konyvet tudom ajanlani :)...Pl. AZ 1,2. Hasznos Holmik...stb
4/13 anonim válasza:
Horrorban Clive Barker-t is ajánlanám!
5/13 anonim válasza:
Én orvosi krimikhez ajánlanám még Evelyn Marsh - ot. Ha túl sok Robin Cookot olvasol, egy idő után sablonos és kiszámítható lesz.
6/13 anonim válasza:
Na igen, King tényleg a pszihothriller királya! Ha izgulni akarsz, válaszd őt. Cookról is sok jót hallottam, de még nem olvastam. King egyik könyve sem csak a vérről, az erőszakról és a szenvedésről szól (persze erősen fűszerezett ilyenekkel), hanem a szereplők lelki vívódásával, érzelmeivel. Pont ezért nem tudják visszaadni filmen. Nagyon jól megírt könyvei vannak, ha most kezded, ajánlom a Cujo-t, nagyon feszült olvasmány!
7/13 anonim válasza:
Én Dean R. Koontz-ot tudnám ajánlani. Nagyon jó könyvei vannak!
8/13 anonim válasza:
A halál kémiája nekem a kedvenc
9/13 anonim válasza:
Stephen King a legjobb! <3 Csak ajánlani tudom...Tőle kiemelném: AZ 1-2
10/13 anonim válasza:
Én szintén Dean R. Koonzt-t ajánlanám! nekem jobban bejönnek a könyvei mint stephen kingé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!