Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik kötetben olvasta Reni...

Melyik kötetben olvasta Reni ezeket (szjg)? És hány szjg idézet van a Citatiumon? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Bezzeg az én időmbe,A kincses sziget

???

2012. aug. 10. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézz utána! Meg lehet találni,én is megtaláltam őket! A versenynek nem az a lényege,hogy itt kérdezd meg,és más csinálja meg helyetted!
2012. aug. 11. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Mesélje már el valaki, hogy mi ez a verseny egy csomó kérdés jött ezzel kapcsolatban... :D
2012. aug. 12. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
2012. aug. 12. 22:36
 4/6 A kérdező kommentje:

1.Senki se mondta hogy más csinálja meg helyettem!Természetesen én is mondtam volna választ annak aki segít!És igazad van!Ez egy verseny!De segítséget attólmég lehet kérni és el is lehet fogadni!!!Más!Én is sokat segítettem mert megkértek rá!!!És ha nem a kérdésre válaszolsz akkor meg minek írsz?!És igen.Általába ilyenkor jönnek az olyan kommentek hogy:Megtiltod?

Nem,nem tiltom meg,mert nem tehetem és nem is tenném!Dee ha nem tudsz segíteni csak így piszkálni akkor minek írsz?!

2012. aug. 13. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy most utáltok,de egyetértek a kérdezővel.
2012. aug. 14. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Második ez egy olyan verseny ahol feltesznek egy csomó kérdést az SZJG-ről és meg kell válaszolni és lehet nyerni :D
2012. aug. 29. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!