A Da vinci-kód az Angyalok és démonok második része? Vagy ez két különálló könyv?
Figyelt kérdés
érdemes ugy elolvasni a da vinci kódot, ha nem olvastam az angyalok és démonokat?2009. júl. 20. 11:24
1/8 anonim válasza:
Csak annyi a közös,hogy egy író írta mind két könyvet..A történet nem folytatás hanem egy másik sztori.A főszereplő Langdon professzor ami még közös benne..Nyugodtan olvasd el a könyvet két teljesen más történetről szól.
2/8 anonim válasza:
Az első könyv az Angyalok és démonok, az után van a Da Vinci kód, de igazából nem függ össze. Csak a főszereplő azonos, meg 1-2 mondat utalás van a Da Vinci kódban az Angyalok és démonokra, de teljesen érthető úgy is, ha nem olvastad. De az Angyalokat is érdemes elolvasni, nekem az jobban is tetszett. Én is a Da Vincit olvastam először. :)
3/8 anonim válasza:
A második nem jól mondja mert a Da Vinci kód az első..Ha olvastad vagy láttad mindkettőt,akkor abból is tudni,hogy az angyalok és démonok a második könyv...Még utalás is van benne,amikor meghívják a professzort a Vatikánban...A prof. jegyezte meg,hogy nem gondolta volna,hogy bejuthat ide,mert az előző esetnél amikor segített a rendőrségnek eléggé megorrolt rá az egyház...A Da vinci kód jobb könyv...de mindenkinek más tetszik...
4/8 A kérdező kommentje:
3.-nak! tényleg a da vinci kód a második rész!!!
2009. júl. 20. 17:06
5/8 A kérdező kommentje:
ja és köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 20. 17:06
6/8 anonim válasza:
nem függ össze a kettő, nyugodtan elolvashatod ugyis a Da Vinci kódot hogy az Angyalokat nem olvastad,
ja és még további művei Dan Brown-nak: Digitális erőd,
A megtévesztés foka. nekem mind a 4 konyv nagyon nagyon tetszett, érdemes elolvasni
7/8 anonim válasza:
Igen, az A&D az első, Da Vinci kód a második, és megjelent a sorozat legújabb könyve, az elveszett jelkép!
8/8 anonim válasza:
Régi poszt ez ugyan, de én is idekeveredtem válaszokat kutatva. Közben összeszedtem a sorozat jelenlegi állapotát, és gondoltam megosztom, hátha hozzám hasonlóknak hasznára válik:
-Angyalok és Démonok (2000)
-A Da-Vinci kód (2003)
-Az elveszett jelkép (2009)
-Inferno (2013)
-Eredet (2017)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!