Ha egyszer kikölcsönzöl egy könyvet, és ki is olvasod, utána minek veszed meg?
Igen, bunkónak tűnsz, de sebaj. Tudod, vannak olyan könyvek, amit többször is el szeretnék olvasni, és gyakran van, hogy heteket kell rá várni a könyvtárban, amíg újra kihozhatom. Ez sokkal logikusabb, mint random megvenni egy könyvet, aztán a nyakadon marad, mert nem is tetszik.
Ja, és ne kiolvassuk, hanem elolvassuk. Ha kiolvasnánk, akkor tényleg logikátlan lenne. Mit kezdenénk annyi üres könyvvel?
Én megértem. CD-kkel csinálom ezt: letöltöm, és ha nagyon tetszik, megveszem. Amolyan tisztelet az előadó felé, hogy azért fizetek a munkájáért. Van, aki többször is el akar olvasni egy könyvet, lehet, hogy a barátnőd is ilyen.
Én kölcsön kaptam egyszer Tolkientől a Húrin gyermekeit, nem volt olyan nagyon nagy szám, de illett a gyűjteményembe, és megvettem. :)
Ez úgy tűnt, mintha Tolkientől magától kaptam volna kölcsön. :)
Egyébként azt mondtad, téged nem köt le a könyvolvasás, így nem is fogod megérteni. Engem a makettezés nem köt le, nem költenék rá. De van biztos valami, ami tetszik neked, és amiért pénzt is adnál, gondolj arra, hogy azért biztos adnál pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!