Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek közölük ki a...

Chrishu kérdése:

Szerintetek közölük ki a "leggonoszabb"? (bőv lenn)

Figyelt kérdés

Desmond Tiny

Steve Leopard

Murlogh

R.V.

Morgan James

Korábban tettem föl egy hasonló kérdést de ezt muszály volt

#Darren Shan #Desmond Tiny #harkat #steve leopard #murlogh #R.V.
2012. aug. 6. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Huh, régen olvastam Darren Shant, de ahogy visszaemlékszek, nekem Steve Leopard, viszont R.V. is
2012. aug. 6. 23:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem DesTiny és Steve. Hiszen Murlogh őrült, R.V..t bosszúvágy hajtja Morgan pedig tud nem gonosz is lenni. Ezzel szemben Desmond nevetve néz ki egy vulkánkitörés és Steve egy gyereket is képes megölni azért, hogy elérje a célját
2012. aug. 7. 07:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát Stevvel egyetértek, de ahogy visszaemlékszek DesTinynek is volt egy-két jó pillanata, az 1. vagy 2. részben. Persze gonosz, de szerintem nem volt annyira brutál. R.V-t pedig lehet, hogy a bosszú hajtja, de az még nem indok arra, ahogy viselkedik, ha akart volna, csak szimplán túl lép a történteken, és nem csap fel rossz fiúnak.
2012. aug. 7. 15:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Jogos viszont R.V. azelőtt, hogy leharapták a kezét is furcsán viselkedett.
2012. aug. 7. 17:13
 5/10 XxEvelinxX válasza:

Egyértelműen Des. Tiny.

Steve-et az tette ilyen gonosszá, hogy Darren elhagyta, ellopta az álmát, + még az is rátett egy lapáttal, hogy Mr. Crepsley azt mondta neki, hogy rossz a vére, ezért minden vágya az lett, hogy megölje őket.

Murlogh:Egyszerűen őrült volt..Nem tehetett róla.

R.V..Reggie Veggie, hát mit is mondjak.Egyáltalán nem gonosz, mivel egy ökoharcos volt, és olyanná vált, mint az előbb említett Murlogh.Csak nem volt őrült.Ha emlékeztek, Darren említette a könyvben is, hogy kifejezetten hasonlított Reggie-é az őrült vérszipoly beszédére.

Morga James:Tud ő jó ember is lenni, mint például amikor Darren-t elengedte a cellájából.

Szóval Egyértelműen Desmond.Mert ő csak úgy, gonosz.Semmi oka sincs rá, csak egy "Jó kis háborút akar" említi a filmben.

2012. okt. 2. 16:30
 6/10 anonim válasza:
Szerintem Mr.Tiny és Steve!!!!! Utálom őket!!!! ;))
2012. nov. 7. 19:47
 7/10 Tomark ***** válasza:

mind gonosz, nekem nincs eóleggonoszabb

desmond tiny: sztem őrült, kárörvendő, és sokoldalú, nem szeretem.

steve leopard:el van baszva egy kicsit a könyv, mert gonosz lett, de végül jól kihozták az utolsó három részre, főleg a 11. a jó

murlogh:szimplán vérszipoly, olyan, mint a többi

rv:megértem őt, mivel leharapták a kezét. de megőrült ő.

morgan james:hamar meghalt, nem ismertem meg annyira, de nem tünt olyan gonosznak, mint steve leopard.

2012. dec. 3. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Nézzük sorban a karaktereket:

Morgan James:

Nem sokat tudunk róla, de RV-vel jó barátságban van.

R.V.:

Már az elején sem volt teljesen normális, nem látta át, hogy bizonyos lényeket nem lehet csak úgy kiengedni. Miután a karjait elvesztette, még inkább meghülyült, teljesen elrugaszkodott a valóságtól, a bosszú hajtotta. Shancust nem szívesen rabolta el, rosszul is volt, a fiú halála után hányt is.

Murlogh:

Vérszipoly, ergo táplálkozáskor öl, ez a vérében van, Vancha is mondta, hogy nem tudja legyőzni. No meg őrült. A Crepsley-könyvekben láthatjuk normálisnak is, ami árnyalja a karakterét.

Steve:

Őt látjuk a legtöbb szörnyűség elkövetése közben, már gyerekként is gondok voltak vele. Mentségére szól azonban, hogy Tiny direkt vérszipolynak szánta, és persze végig ott csacsogott a fülébe, hogy Darrenék hogy elbántak vele, direkt verték át, és ötleteket adott a bosszúhoz, akarattal terelte az Árnyak urává válás felé.

Desmond Tiny:

Szereti mások szenvedését, a saját gyermekei nem érdeklik, kettőt közülük azért hoz létre, hogy egymás ellen uszíthassa őket, háborút robbanthasson ki, s egyikükkel elpusztíttatsa az emberiséget.

Szóval szerintem Desmond Tiny az, ő maga döntötte el, mit fog tenni.

2013. febr. 28. 13:49
 9/10 Rogi0513 válasza:

Morgan James:

Egy a sok áruló vémber közül, csak ő ki van emelve. Semmi különös.

R. V.:

Egy elmebeteg, mit lehetne rá mondani? Az őrülteken nem lehet segíteni.

Murlogh:

Kezet foghat R.V.-vel.

Steve Leopard:

Tiny áldozata, nem mellesleg hozott pár rossz döntést.

Des Tiny:

Közülük ő a leggonoszabb. Egyértelmű.

2013. aug. 25. 20:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem Steve a leggonoszabb. Ha akarta volna, átlátta volna a helyzetet, de egyszerűen nem akarta. És neki szó szerint a vérében volt a gonoszság.

R.V. és Murlough őrültek, nem gonoszak...

Morgan James csak egy vémber, de tett pár jó dolgot is, szóval őt nem nevezném gonosznak, csak megtévesztettnek.

Desmond már nehezebb eset. Persze, gonosz, a mi szempontunkból, ugyanakkor nekünk a fennmaradás, az életben maradás a célunk... Neki, nos, neki az univerzum egybentartára. Ez más morális értékrendet enged neki. Persze, szereti szivatni az embereket és a vámpírokat, de belegondolva... Több millió éve él, valószínűleg én sem találnék más elfoglaltságot. Gonosz, gonosz, de nála ez nem olyan önkéntes, direkt gonoszság, mint Steve-nél.

2014. ápr. 23. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!