Mik a legjobb romantikus regények? Amiket nem bírsz letenni?
Figyelt kérdés
Susan Elizabeth Phillips, Sandra Brown.... Ki az aki még olyan jól ír mint ők? SOS!2009. júl. 19. 16:01
2/8 anonim válasza:
nem tudom, hogy ezzel hogya állsz, de én nem tudtam lerakni Ian McEwan: Vágy és vezeklés című könyvét
3/8 anonim válasza:
csatlakozom az elsőhöz. imádom a könyveiket =)
4/8 anonim válasza:
Egyetlen egy romantikus regény van, amit szeretek, amit nem tudok letenni.
J. Goldenlane: Papírtigris. Valami mesés.
5/8 anonim válasza:
Nekem most az Evernight jön be nagyon már másodszorra olvasom és nem tudok betelni vele :)
6/8 anonim válasza:
Én Amanda Quick regényeit szeretem nagyon. Kosztümös regények, és mindig van bennük izgalom is a romantikán kívül.
7/8 anonim válasza:
Hát, Nora Roberts nagyon jó, aztán ott vannak Stephenie Meyer regényei, a twilight-sagából. Meg J. R. Ward: Fekete tőr testvériség című regényfolyama. Azon szét izgultam az agyam! Az utolsó részt, ami megjelent magyarul (Feloldozott szerető) egy nap alatt elolvastam, pedig több, mint 700 oldalas!
8/8 anonim válasza:
Én Jane Austin regényeire esküszöm.A legjobbak a büszkeség és balítélet,meg az értelem és érzelem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!