Twilight-rajongók, hogy lehet ez?
Az válaszoljon, aki mind a 4 részt olvasta, így talán értheti, h miről beszélek...
Tudjátok, Jasper a 2. részben csak azért támad rá Bellára, mert megvágja az ujját, és az csak 1-2 csepp vér. De, amikor épp megvan neki, akkor is Edwarddal van, és ő ezt nem érzi, vagy mi? :D
Pedig akkor nem 2 csepp vér van ott, hanem sokkal több, és mág szabadon is van...
Na várom a feltevéseket! :D
Okéé, az egy dolog, hogy említi a tampont, de ott éppen azt mondtja Bella Edwárdnak, hogy 5 napja késik neki.
„Hány nap telt el az esküvő óta?” – suttogtam.
„Tizenhét” – válaszolt automatikusan.
„Bella, mi az?”
Megint számolni kezdtem. Feltartottam egy ujjamat, hogy várjon, és halkan számoltam magamban. Az előbbi számításokkal tévedtem. Régebben voltunk itt, mint gondoltam. Megint átszámoltam.
„Bella” – suttogta idegesen. „Így megőrülök!”
Megpróbáltam nyelni. De nem tudtam megszólalni. Úgyhogy megint a bőröndben kezdtem turkálni, amíg meg nem találtam a kicsi doboz tampont. Csendesen felemeltem, zavarodottan bámult rám.
„Mi? Megpróbálsz túlesni a betegségen, mint egy cikluson?”
„Nem” – sikerült kinyögnöm a szót. „Nem, Edward. Megpróbálom elmondani, hogy öt napja késik.”
De amúgy is, tudod, hogy ők vegák, beilleszkedtek a halandók közé, szóval ellenállnak a vérnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!