Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Twilight-rajongók, hogy lehet ez?

Twilight-rajongók, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

Az válaszoljon, aki mind a 4 részt olvasta, így talán értheti, h miről beszélek...

Tudjátok, Jasper a 2. részben csak azért támad rá Bellára, mert megvágja az ujját, és az csak 1-2 csepp vér. De, amikor épp megvan neki, akkor is Edwarddal van, és ő ezt nem érzi, vagy mi? :D

Pedig akkor nem 2 csepp vér van ott, hanem sokkal több, és mág szabadon is van...

Na várom a feltevéseket! :D

2009. júl. 19. 12:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Okéé, az egy dolog, hogy említi a tampont, de ott éppen azt mondtja Bella Edwárdnak, hogy 5 napja késik neki.

„Hány nap telt el az esküvő óta?” – suttogtam.

„Tizenhét” – válaszolt automatikusan.

„Bella, mi az?”

Megint számolni kezdtem. Feltartottam egy ujjamat, hogy várjon, és halkan számoltam magamban. Az előbbi számításokkal tévedtem. Régebben voltunk itt, mint gondoltam. Megint átszámoltam.

„Bella” – suttogta idegesen. „Így megőrülök!”

Megpróbáltam nyelni. De nem tudtam megszólalni. Úgyhogy megint a bőröndben kezdtem turkálni, amíg meg nem találtam a kicsi doboz tampont. Csendesen felemeltem, zavarodottan bámult rám.

„Mi? Megpróbálsz túlesni a betegségen, mint egy cikluson?”

„Nem” – sikerült kinyögnöm a szót. „Nem, Edward. Megpróbálom elmondani, hogy öt napja késik.”

De amúgy is, tudod, hogy ők vegák, beilleszkedtek a halandók közé, szóval ellenállnak a vérnek. :)

2009. júl. 23. 18:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Amikor a balett terembe voltak akkor gondolom Jasper elkerülte Bellát és nem vett levegőt:)De a filmben Alice-t feltartóztatta Carlise, amikor azt mondta , hogy kösd el az öveddel:)Majdnem rá támadt:(
2009. aug. 5. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!