Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Érdeklne benneteket egy 3...

Érdeklne benneteket egy 3 részes, realisztikus képregény, (nem japán stílusú! ) dráma, horror, pszichológiai, romantikus és tragédia műfajban?

Figyelt kérdés
Az internetről lehetne letölteni pár száz forintért, több nyelvre lefordítva. Szerintetek lennének olyanok, akiket érdekelne? Kiadatásra nincs elég pénzem. Hogyan védethetném le az ötletemet? Felkerülése után nem szeretném, hogy valaki egyszerűen lemásolja.

2012. aug. 4. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem japán stílusú? Akkor lehet, hogy érdekes, de pénzért nem.
2012. aug. 4. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdekelne, és ha olcsón akkor pláne. A nem manga kitétel még jobb. Te vagy az író és grafikus is?
2012. aug. 4. 23:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát én sajnos még nem vagyok rászokva az ilyen digitális dolgokra, így nekem csak papír alapon ér valamit is a képregény. Kézbe lehet venni, lapozni...

Számítógépen meg utálok képregényeket olvasni.

Nyilván biztos lenne olyan, aki fizetne is érte (mármint a digitális verzióért)...de sajnos én nem tartozom közéjük. Ha papír alapon megjelenne, azért nyilván fizetnék...

Ha egyszer felteszel valamit az internetre, utána elég nehéz megvédeni...ki tudja hol-merre fogják megosztni, küldözgetni egymásnak az emberkék...tehát nem biztos, hogy sok pénzt keresnél ezzel...

Amúgy a szerzői jogi törvényt ajánlom olvasgatni (1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról)...ott le van írva, hogy milyen jogvédelemben részesülsz és azt hiszem az is, hogy hogyan-hol-merre kell levédetni a művedet...

2012. aug. 5. 13:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én lennék a grafikus és az író is.
2012. aug. 5. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!