Érdeklne benneteket egy 3 részes, realisztikus képregény, (nem japán stílusú! ) dráma, horror, pszichológiai, romantikus és tragédia műfajban?
Hát én sajnos még nem vagyok rászokva az ilyen digitális dolgokra, így nekem csak papír alapon ér valamit is a képregény. Kézbe lehet venni, lapozni...
Számítógépen meg utálok képregényeket olvasni.
Nyilván biztos lenne olyan, aki fizetne is érte (mármint a digitális verzióért)...de sajnos én nem tartozom közéjük. Ha papír alapon megjelenne, azért nyilván fizetnék...
Ha egyszer felteszel valamit az internetre, utána elég nehéz megvédeni...ki tudja hol-merre fogják megosztni, küldözgetni egymásnak az emberkék...tehát nem biztos, hogy sok pénzt keresnél ezzel...
Amúgy a szerzői jogi törvényt ajánlom olvasgatni (1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról)...ott le van írva, hogy milyen jogvédelemben részesülsz és azt hiszem az is, hogy hogyan-hol-merre kell levédetni a művedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!