Szeretitek Stephen King könyveit?
Én is SK rajongó vagyok, egyszerűen nem tudok betelni a könyveivel. Szerintem a Halálsoron élete főműve, de mindegyik könyvét szeretem, kiapadhatatlan az írói fantáziája.
23 L
Nem :(
Nagyon érdekesnek tűntek a könyvek hátoldalán lévő szövegek a könyvről, így vettem tőle négyet. Rémautó: Érdekesnek tűnt, hogy egy autó furcsa dolgokat csinál, hát megvettem. A könyv feléig húzta az időt, semmi nem történt, visszaemlékezések voltak végig a könyvben, 30 oldalon keresztül ecsetelte hogy boncolta föl a denevért. Ott untam meg, és tettem le.
Megvettem a Tom Gordont, és nagyon unalmas volt. A könyv több mint a feléig húzta az időt, hogy hogyan járkált az erdőben, és mit látott, hogyan csúszott el, stb a csaj. Semmi nem történt. Semmi szörnyeteg, semmi, meguntam, letettem.
Gondoltam, hogy talán az a baj, hogy megunom őket, ezért rövidebbeket kellene választani, hát megvettem a Csontkollekciót.
Elolvastam belőle a tejesember. Ebben mi volt horror? És a tigrisben? Elkezdtem a Köd-öt, mivel jómagam is nagy HL rajongó vagyok. Pár oldal után azt is meguntam.
Karácsonyra megkaptam a Hasznos holmikat. Mivel az íróhoz már alapból farral álltam hozzá ezek után, és 5 oldal után nem tetszett meg nekem a könyv, mind ment a polcra.
00:07-es vagyok.
Na majd lehet, hogy Mr. King, és a te kedvedért beszerzek egy példányt a Bilincsben kötetből. Annak is érdekes a története.
A tortúra történetét viszont hülyeségnek tartom.
Köszi szépen a választ! :)
Nincs mit:)
Ha elolvastad, majd referálj, milyennek találtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!