Mit gondoltok Mikszáth Kálmán A Koppányi Aga Testamentuma című könyvéről? Mi tetszett vagy mi nem tetszett benne?
Fekete István írta, nem Mikszáth.
Egyébként nagyon tetszett, mint ahogy az író összes könyve. Nála szebben senki nem írt a természetről, és itt is nagy szerepet kap a csodálatos környezet. És nekem izgalmas volt, már felnőtt fejjel újraolvasva is. Fordulatos, érdekes, gyönyörű a nyelvezete. Igazi kikapcsolódás olvasni. Ja, és néprajzi szempontból is figyelemreméltó.
(Mikszáth Kálmán könyveit is szeretem.)
Hű, hát én már régen olvastam, de úgy emlékszem, hogy tetszett az egész történet. Ami jó volt, hogy bemutatta, a magyarok és a törökök nem voltak olyan hatalmas ellenségek, sőt... meg aranyos volt a szerelmi szál is. Hát ennyi tellett, pedig akartam emlékezni, lehet újra kéne olvasnom :)
és igen Fekete István írta
Köszönöm a válaszokat :)
Később már rájöttem hogy nem Mikszáth Kálmán írta hanem Fekete István de már nem javítottam ki.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!