Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok Mikszáth Kálmán...

Mit gondoltok Mikszáth Kálmán A Koppányi Aga Testamentuma című könyvéről? Mi tetszett vagy mi nem tetszett benne?

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Fekete István írta, nem Mikszáth.

Egyébként nagyon tetszett, mint ahogy az író összes könyve. Nála szebben senki nem írt a természetről, és itt is nagy szerepet kap a csodálatos környezet. És nekem izgalmas volt, már felnőtt fejjel újraolvasva is. Fordulatos, érdekes, gyönyörű a nyelvezete. Igazi kikapcsolódás olvasni. Ja, és néprajzi szempontból is figyelemreméltó.

(Mikszáth Kálmán könyveit is szeretem.)

2012. aug. 2. 23:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Hű, hát én már régen olvastam, de úgy emlékszem, hogy tetszett az egész történet. Ami jó volt, hogy bemutatta, a magyarok és a törökök nem voltak olyan hatalmas ellenségek, sőt... meg aranyos volt a szerelmi szál is. Hát ennyi tellett, pedig akartam emlékezni, lehet újra kéne olvasnom :)

és igen Fekete István írta

2012. aug. 3. 02:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Később már rájöttem hogy nem Mikszáth Kálmán írta hanem Fekete István de már nem javítottam ki.:D

2012. aug. 3. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!