Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki olvasta A szürke ötven...

Aki olvasta A szürke ötven árnyalatát, mit szòlnátok egy olyan hapsihoz, mint C. Grey?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 19:16
1 2
 11/18 anonim válasza:
Én is ezt mondom... ha elolvastátok a 2.részt is rájöttök, hogy Grey nem is olyan rossz!!!!
2012. dec. 3. 21:22
 12/18 anonim válasza:
Én mióta elolvastam a könyvet csakis ilyan pasiról álmodom, sőt tiszta lelki beteg vagyok, hogy velem nem történik ilyen. Itt nem a szexre gondolok, hanem a férfinak az egész személyiségébe beleszerettem és ezzel együtt bármit tennék vele. :)
2013. jan. 30. 22:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Épp ez a baj ezzel a könyvvel."Romantizál" egy olyan dolgot amit egy viszonylag lelkivilágú embernek nem kéne romantikusnak tartania.Bár még ennek a könyvnek is több története van mint a Twilightnak,ez is mehet a kukába(hiába,belőle készült)

Azt is le merem fogadni hogy azt gondoljátok milyen művelt és különleges dolog ezt olvasni(akár nyilvános helyen is)de ha egy fiú playboy magazint olvas az már undorító és vulgáris.Ugh.Utálom ezt.Ha nyilvánosan akartok elélvezni jól van,de akkor legalább ne álszenteskedjetek.

2013. jan. 31. 13:27
 14/18 anonim ***** válasza:
*viszonylag egészséges
2013. jan. 31. 13:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem izgató volt,hogy egy "ártatlan" lányt beavatott egy dom. Kevésnek találtam a kemény jelenetet. Sok volt a mi baj,jól vagy? Szent tehén. jajj,ohh.szerelem.

Amit hiányoltam: Kate nem cseszte le rendesen soha,Grey nem vitte elégszer be a fájdalom vörös szobájába.

Én úgy írtam volna,hogy Elena is játszott volna Anával kicsit. Legvége meg kifejezetten love story,és még Jack sem d...ta meg.

2013. júl. 11. 15:44
 16/18 anonim ***** válasza:

# 13 vagyok

Osztom az előző válaszoló nézőpontját.Őőőh részben.

Pont erről beszélek,ha már BDSM-ről van szó,akkor legalább adtak volna a közönségnek többet.

Azért kavart nagy port,mert ott feszítette az izmait hogy ő milyen kemény meg durva,meg hogy ő mennyire új és megbotránkoztató,erre meg cukormáztól csöpög az egész.És ebben nem az a felháborító(számomra)hogy az olvasók csalódtak,hanem hogy az ellenkezője történt.Az emberek ezt szerették.Tetszett nekik az álromantika.Birkák.

Ekkora tömegmanipulációt még nem láttam.

2013. júl. 11. 17:02
 17/18 BabyCakes válasza:
Nevezhettek aminek akartok (mazochista, önutáló, hülye p*csa stb.) de nekem kéne! Az egy dolog, hogy perverz, de a legtöbb férfi hajlamos erre. Én azt hiszem szemet tudnék hunyni a "perverz b*sszantyúi" felett.
2014. ápr. 22. 13:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet ,hogy hajlandóak erre..csak nem értenek hozzá.
2014. ápr. 22. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!