Könyvet írok. Tudtok mondani bármit ami segíthet? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Bármit írhattok, ami eszetekbe jut, és hasznos lehet! Lehet kép, zene, videó, film, egy vicces szitu, egy karakternek a jelleme, vagy ami csak eszetekbe jut. A történetbe már belekeztdtem, nem vagyok teljesen ötlettelen, de kéne egy kis segítség, hogy minél változatosabb és jobb legyen! Előre is köszi!2012. júl. 31. 16:23
1/10 anonim válasza:
Aztán miféle segítség kellene? Miben kellene segíteni?
Egyáltalán mi a történet?
2/10 anonim válasza:
A karakterek jellemét szerintem a körülötted lévő emberekéből (nem konkrétan most, hanem úgy általánosságban) össze tudod gyúrni:)
3/10 A kérdező kommentje:
Egy tini sztori lesz, csak olyan dolgokat írjatok, amiket szerettek, vagy érdekesnek tartotok, vagy ilyemi. :)
2012. júl. 31. 16:59
4/10 anonim válasza:
ne nézd meg mások műveit! menj el a szabadba, és és igyál meg egy édeskömény teát. majd kalandozz el. találj ki magad valamit, és majd az bemutatja a jellemed.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. júl. 31. 17:51
6/10 anonim válasza:
Negyed gramm meszkalin, vízben oldva.
7/10 A kérdező kommentje:
Micsoda???
2012. júl. 31. 21:46
8/10 anonim válasza:
Menj ki az utcára, és sétálj. Nézd a körülötted lévő embereket, ők rengeteg ihlettel szolgálhatnak :) vagy ülj fel egy buszra és próbálj elcsípni egy telefonbeszélgetést. Képzeld el, hogy milyen lehet az ember a vonal másik végén, lehet hogy furán hangzik, de (én is írok néha) nekem jópár karakterem köszönheti az "életét" pár vicces vagy furcsa BKV-élménynek. :)
9/10 anonim válasza:
Amit az utolsó hozzászóló ajánlott, az hasznos! Tényleg figyeld az embereket, én a vonatra várakozva, vagy metrón ülve egy csomó pár soros idézetet összedobtam a fejemben, és mind eredeti, mivel a környezetből szedtem, senkit sem utánozva.
Ha csak pár sor sikerül, mint ahogyan nekem is, az sem baj, előbb utóbb egyre több minden jut majd eszedbe. :)
Más segítséget nem tudok, mivel azt sem tudom, miről akarsz írni, így használható ötletet sem tudok.
10/10 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek, most mar tobb otletem van, es. egyzzer koszi! :)
2012. aug. 2. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!